To je to što me zanima!

Messi igra u Seriji D? Nanizao je četvoricu i zabio rabonom!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gerardo Masini iz amaterskog talijanskog kluba Terama nedvojbeno je kanidat za strijelca gola sezone. Poput Messija je 'slomio' braniče i na kraju posramio golmana
Vidi originalni članak

Prava je sreća što su TV kamere odlučile popratiti utakmicu Terama i San Nicola u talijanskoj Serie D (najviši rang amaterskog nogometa), u suprotnom ne bismo svjedočili golu koji će nedvojbeno konkurirati za gol sezone!

Iako se radi o amaterskoj ligi Gerardo Masini pokazao je nogometne vještine dostojne profesionalnog ugovora nakon što je u akciji u Messijevom stilu nanizao četvoricu braniča San Nicola, no nije još uspio sve pokazati.

Prodor je završio sa stilom matiravši golmana rabonom!

Ovakvim golom zaslužuje potpisivanje ugovora bar s klubom iz Serie C.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • brko 18 09.11.2011.

    najnovije vijesti: real madrid ga kupuje za 63 mil. eura!

  • tomovic66 09.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tomovic66 09.11.2011.

    ne, messi igra u barceloni, a ovo je neki sretnik koji ovo vise nece moci ponovit ni u PES-u,uostalom, sto radi u 4 ligi ako je vec tako dobar?

Komentiraj...
Vidi sve komentare