To je to što me zanima!

Messi 'iskulirao' Lewu nakon prekršaja, kasnije sve izgladili

Lewa je sportski došao pružiti ruku kapetanu Argentine, ali ga je ovaj hladno 'iskulirao' i nastavio s igrom nakon prekršaja na centru. Ipak, nije se sve to nastavilo nakon kraja utakmice
Vidi originalni članak

Lionel Messi (35) uzeo je loptu na centru i shvatio da je ispred njega Robert Lewandowski (34) i krenuo u dribling. Bila je to klasična messijevska vaga nakon koje je Poljak ostao na krivoj nozi i jedino moguće rješenje da zaustavi Messija bilo je - rukama. To je napravio i poprilično razljutio Argentinca.

Sudac Danny Makkelie imao je čudnu odluku prije toga i dodijelio Messiju penal nakon 'duela' s golmanom europske reprezentacije, a ovaj put ipak nije pokazao karton kapetanu Poljske. Lewa je sportski došao pružiti ruku kapetanu Argentine, ali ga je ovaj hladno 'iskulirao' i nastavio s igrom.

ŠTO JE OVO? VIDEO Nizozemac je dosudio dvojbeni penal na Messiju, ali ga je Szczęsny odlično obranio

Nekadašnja zvijezda Barcelone tako je ostavila 'u zraku' današnjeg napadača 'blaugrane', a tenzija se osjetila. No, kako je utakmica išla kraju, a Poljaci su bez obzira na poraz (2-0) ipak prošli u nokaut fazu natjecanja, tako su se i stvari između kapetana smirile.

Zagrlili su se nakon utakmice i malo popričali, a sve je to bilo u žaru borbe. Većina nas je barem jednom i na onom 'seoskom' turniru prošla kroz takvu situaciju u kojoj neki put i nije toliko jednostavno pružiti ruku, ali kasnije se o svemu popriča bez problema.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • gamarema 01.12.2022.

    Mali je sinoć svima pokazao kako se igra nogomet, u drugoj brzini je odigrao bolje od ikoga, onakve lopte, driblinzi, navlačenje igrača na sebe i otvaranje prostora suigračima, nitko na ovom SP-u nemože u istu rečenicu snjim.

  • axl44 01.12.2022.

    a da ga nije možda iskulisao? 🤣

  • dinamo1970 01.12.2022.

    Kojje drzave je Europska reprezentacija? Spominje se golman europske reprezentacije. Pitam za kuma

Komentiraj...
Vidi sve komentare