To je to što me zanima!

Messi izvan terena mjesec dana, Puyol krivi novinare

Leo Messi po drugi će put ove sezone biti van terena oko mjesec dana, a rezignirani kapetan Barcelone za ozljedu krivi novinare
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih igrača Barcelone Lionel Messi izbivati će s terena najmanje mjesec dana zbog puknuća mišića, objavili su liječnici Barcelone nakon pomnih pregleda obavljenih u srijedu ujutro. Talentirani Argentinac sličnu je ozljedu doživio u prosincu, kada je pauzirao pet tjedana. Nakon nove nevolje koja je pogodila Katalonsku momčad zborili su trener Frank Rijkaard i kapetan Carles Puyol:
- To je za njega veoma tužna situacija. Ostaje nam samo nadati se da je ozljeda manje ozbiljna nego što su pokazali prvi pregledi i da će se Leo brže oporaviti - rekao je Rijkaard.
Kapetan Carles Puyol iznio je vrlo zanimljivu tvrdnju i za ozljedu optužio novinare:
- Neka ova ozljeda posluži kao primjer. Vršili ste pritisak tražeći da igra i vidite što se dogodilo. Trebali biste imati više poštovanja prema našoj lječničkoj službi i treneru Rijkaardu. On ga je odlučio odmarati protiv Atletica baš da se ne bi ozljedio. Sada će vam za sve krivi biti lječnici - reko je bez ustezanja rezignirani Puyol.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zadranka 05.03.2008.

    Puyol je dobro rekao.Novinari stvarno vrše pritisak na sve,oni to rade nesvjesno ali ipak to rade.I sportaši su ljudi i imaju svojih loših i dobrih dana i ponekad igraju lošije,i tad se krene pričati da su izvan forme,posvađani su sa pola kluba i tako to.Tada igrači daju sve od sebe,pa čak i izvan svojih granica i ozlijede se,a tada počinje još gore.Nisu ni novinari što su nekad bili,em što pišu gluposti,još su i nepismeni do boli.

  • vedran_zgb 05.03.2008.

    daj puyol molim te...ak neko nije spreman i svjestan je toga nece ga niko normalan natjerat da igra a kamoli ne novinari...steta kaj se ozljedio al izjava ti je rijetko glupa...

Komentiraj...
Vidi sve komentare