To je to što me zanima!

Messi je zakasnio na trening, neće igrati protiv Osasune?

Najbolji nogometaš današnjice vratio se s višednevnog odmora u Argentini, no zbog kašnjenja propustio je jutarnji trening Barcelone. To bi ga moglo stajati igranja...
Vidi originalni članak

Najbolji nogometaš svijeta u ovom trenutku, Lionel Messi, nije se na vrijeme vratio u Barcelonu sa svog produljenog odmora u Argentini zbog čega je propustio jutarnji trening s ostatkom momčadi...

Argentinac je dobio dodatna četiri dana odmora u odnosnu na ostale suigrače kako bi napunio baterije za nastavak sezone. Iako se ne zna točan razlog njegovog kasnijeg povratka, čini se da će ga isti koštati mjesta u momčadi za susret Španjolskog kupa protiv Osasune koji je na rasporedu u srijedu.

Za razliku od njega Dani Alves, koji je također imao četiri dana ekstra, vratio se na vrijeme, te je već odradio prvi trening s momčadi uoči nastavka sezone.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • zkovac89 03.01.2012.

    pošaljite ga u dinamo tamo će sigurno igrati i da pijan dođe na utakmicu jadnik

  • Messi100 03.01.2012.

    Pa šta.Mora se i on malo opustit, pa gledaje Ronalda dok je na odmorima pfff.Barca će i snjim ili bez njega pobjedit.

  • TOMA 0638 02.01.2012.

    - ako ga neće kaznit onda stvarno jadno ... netreba sad on ne igrat 5 utakmica jedna mu je dovoljna... a inaće nebi ni on igrao protiv Osasune.. igrala bi večinom 2 momčad ali ne cijela :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare