To je to što me zanima!

Messi na suđenju: Ne znam što potpisujem, to mi drugi govore

Messi i njegov otac Jorge Horacio optuženi su za korištenje lanca lažnih tvrtki u Belizeu i Urugvaju kako bi izbjegli plaćanje poreza od preko 4 milijuna eura
Vidi originalni članak

Argentinski superstar Leo Messi našao se na sudu zbog navodne utaje poreza. Sucu je dao svoje objašnjenje, navodi El Periodico, a prenosi The National.

- To je nešto što prepuštam tatinim menadžerima u koje imam povjerenja. Ja sam samo posvećen igranju nogometa. Oni mi govore što da radim' - započeo je najbolji nogometaš svijeta i objasnio:

- Potpisao sam neke stvari, ali nisam zagledao u ugovore. Nemam pojma što sam potpisao - navodno je rekao Lionel Messi.

Messi i njegov otac Jorge Horacio optuženi su za korištenje lanca lažnih tvrtki u Belizeu i Urugvaju kako bi izbjegli plaćanje poreza od preko 4 milijuna eura.

Španjolski tužitelji traže zatvorsku kaznu u trajanju od 22 i pol mjeseca za nogometaša i njegovog oca ukoliko se krivica dokaže uz isplatu iznosa kojeg su utajili.
 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • ibracadabra09 30.05.2016.

    Pa normalno da nemaju pojma šta potpisuju..imaju ljude za to.

  • Andrija Božičević 30.05.2016.

    Da, Messi nakon utakmice odlazi brzo doma i sjeda za stol i plaća režije, potpisuje ugovore, rjesava financijske probleme. Pa ima tatu menađera, kome će vjerovati nego njemu, boli Messija za 4 milijuna.

  • whistler13 30.05.2016.

    Što je Argentinac bez skandala. Tako je i Canigga svojevremeno izjavio, ako je kokain droga, onda sam i ja drogeraš. Najjači su :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare