To je to što me zanima!

'Messi nije ni blizu Maradoni, ja sam bio puno bolji od obojice'

Brazilska legenda Romario uključio se u vječnu raspravu - tko je bolji?! On je u dvoboju Messija i Maradone izabrao Diega, a niti jedan od njih, kaže, nije bolji od njega. Pa i Neymar je bolji od Messija, smatra Romario
Vidi originalni članak

Tko je bolji, Maradona ili Pele, Messi ili Cristiano Ronaldo, je li najbolji svih vremena Messi ili Maradona, ili možda ipak Pele, Ronaldo? Pitanja poput ovih nikad neće prestati i dokle je god svijeta, nogometa i umirovljenih nogometaša trajat će i rasprave o najboljem igraču svijeta. U njih se uključio i legendarni Brazilac Romario koji je 'Malog Zelenog' ipak gurnuo ispred Barcina čarobnjaka.

- Da bi bio bolji od Maradone Leo Messi mora osvojiti Svjetsko prvenstvo. Eto, zato mislim da je Diego bolji od njega. Maradona je osvajao naslove s Argentinom, a Messi igra dobro samo za Barcelonu. S reprezentacijom je to ipak druga priča - kaže Romario.

I dok je Messi u dresu Barcelone prešao brojku 500, Maradona je u klupskom nogometu zabio 312 golova, od čega i neke u dresu Barce. No niti jedan od njih prema Romariju nije bolji od - njega samog.

- U svoje vrijeme ja sam bio puno bolji i od Messija i od Maradone - izravan je Brazilac te dodaje:

- Doista to mislim i govorim uz jako puno poniznosti.

I ne samo da ne misli da je Messi ispred Maradone te da niti jedan od njih nije bolji od njega, nego smatra da i u ovom trenutku ima jedan bolji od Lea. I on je, naravno, Brazilac.

- U ovom trenutku, kako igra za klub i reprezentaciju, najbolji na svijetu je Neymar - ne skriva oduševljenje svojim sunarodnjakom Romario, koji, inače, za sebe tvrdi da je u karijeri zabio više od 1000 golova iako tu brojku mnogi opovrgavaju.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • kamenpokamen 29.04.2017.

    Svasta izlazi iz covjekovih usta. A ovaj je sigurno isao povracat.

  • It's kišing 27.04.2017.

    Pa debeli Ronaldo je bio dvaput bolji od Romaria... Romario bi mu mogao kopačke očistit... Meni je čak i Bebeto bio bolji od Romaria

  • tomicalomica 27.04.2017.

    Tko god tako nešto tvdi bez obzira kako se zvao taj je ili pijan ili lud ili oboje ....jedino Maradona može u istu rečenicu sa Messijem ali čak ni on nije toliko dugo žario i palio , Messi je pola čovjek pola vanzemaljac

Komentiraj...
Vidi sve komentare