To je to što me zanima!

Messi: Ništa nije dogovoreno za iduću sezonu. Tek ću odlučiti...

Možemo vas uvjeriti da Leo nema ništa ni s kim. Ni usmeno, ni potpisano, ni dogovoreno. Neće biti dogovara do kraja sezone, poručio je otac Lionela Messija nakon tvrdnji da će nastaviti karijeru u S. Arabiji
Vidi originalni članak

Lionel Messi (35) na kraju će sezone napustiti PSG, a karijeru će nastaviti u Saudijskoj Arabiji, tvrdio je francuski AFP.

Međutim, Jorge Messi, otac i agent argentinskog nogometnog čarobnjaka, demantirao je te glasine u ime legendarnog nogometaša.

TVRDE FRANCUSKI MEDIJI Messi ide Ronaldovim putem: Prihvatio je ponudu Saudijaca?

- Lionel nije ništa dogovorio s nijednim klubom za iduću godinu. Odluka neće biti donesena prije nego Leo završi ligu s PSG-om. Kada završi sezona bit će vrijeme da se analiziraju ponude i onda ćemo odlučiti - stoji u priopćenju.

Već je neko vrijeme javna tajna da Messi neće nastaviti karijeru s PSG-om. U lipnju mu ističe ugovor i nakon dvije će godine napustiti Pariz. U ponedjeljak je pariški klub ipak oprostio Messiju i dozvolio mu povratak na trening nakon što je prošlog tjedna suspendiran jer je bez dozvole kluba otputovao upravo u Saudijsku Arabiju.

- Uvijek postoje glasine i mnogi koriste ime Lionela kako bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna. Možemo vas uvjeriti da Leo nema ništa ni s kim. Ni usmeno, ni potpisano, ni dogovoreno. Neće biti dogovara do kraja sezone. Čini mi se da ima onih koji svjesno i namjerno obmanjuju javnost, a za svoje netočne tvrdnje ne daju nikakav dokaz - dodao je Jorge Messi.

Messija želi dovesti i Barcelona. Argentinski čarobnjak u Kataloniji je proveo skoro cijelu karijeru, ali i život. Barcelonu smatra svojim domom, a klub ga želi ponovno dovesti. Ali Barcelona nije u idealnim financijskim uvjetima i Messiju će ponuditi manju plaću nego što trenutno ima u PSG-u.

DRAMA U PARIZU Bivši trener PSG-a: Leo, mi te ne zaslužujemo. Ovo je sramota...

AFP navodi kako bi Messi dobio vrtoglavi iznos u Saudijskoj Arabiji. Podsjetimo, Cristiano Ronaldo (38) u siječnju se pridružio saudijskom Al-Nassru, a dolazak Messija označio bi novi početak velikog nogometnog rivalstva.

Prema ranijim navodima, Messi bi se priključio Al-Hilalu. Saudijci žele imati najbolju nogometnu ligu na svijetu. Nude velike novčane svote slavnim nogometašima, a Ronaldo i Messi već imaju ambasadorsku ulogu u zemlji.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • danko1471991 10.05.2023.

    Ovaj njegov otac gladan para da ga gura tamo u rekreativnu ligu... Ipak Messi odlucuje i nadam se da nece tamo jer moze jos uvijek igrati na visokom nivou...

  • Ivica sk 09.05.2023.

    Ičeš i ti ko i penaldo u neku lijevu ligu.. 

  • Ssssssssss 09.05.2023.

    Kralj nogometa svi mu zavide ,pogotovo ronaldovici i modrici .

Komentiraj...
Vidi sve komentare