To je to što me zanima!

Messi: Pedro je zaslužio ovaj trofej zbog svega što je učinio

Gubili smo od prvog pravog napada, a u 50. minuti imali dobivenu utakmicu. Igrači zaslužuju puno pohvala, rekao je Luis Enrique nakon osvajanja Uefina superkupa
Vidi originalni članak

Nogomet je pun iznenađenja. Gubili smo od prvog pravog napada, a u 50. minuti imali dobivenu utakmicu. Igrači zaslužuju puno pohvala, pobijedili smo nakon što se Sevilla vratila na 4-4. Ovaj trofej posvećujemo navijačima, rekao je trener Barcelone Luis Enrique nakon dramatične pobjede Barcelone nad Andalužanima u europskom superkupu (5-4).

Junak "blaugrane" bio je Lionel Messi, strijelac dva gola u prvih 16 minuta, oba iz slobodnjaka. Nikad prije Argentinac nije poentirao dvaput iz slobodnih udaraca na istoj utakmici.

- Počeli smo jako dobro u prvih 50-60 minuta, a onda smo zamalo izgubili dobivenu utakmicu. Cijela je momčad bila dobra od početka, kontrolirala je posjed i stvarala šanse. No umorili smo se i učinili dvoboj napornim. Pedro je zaslužio ovaj trofej zbog svega što je učinio za klub - poručio je Messi.

Sevilla je 2006. osvojila ovo natjecanje pobijedivši 3-0 upravo Barcelonu, no Katalonci su im se revanširali u 12. uzastopnoj utakmici koju nisu izgubili u međusobnim dvobojima.

- Dali smo sve od sebe, zaslužujemo ocjenu 10 od 10. Jako puno smo trčali, nije se lako vratiti od 4-1 protiv Barcelone. Željeli smo osvojiti ovaj trofej i proslaviti ga s navijačima, ali nije išlo. Dali smo sve, nismo odustali kod 4-1. Messi je najbolji igrač svih vremena i danas je imao svoj dan. Teško je pretrpjeti ovaj poraz, ali sretan sam zbog svog otočanina s Kanara Pedra - izjavio je veznjak Seville Vitolo koji je asistirao Reyesu za smanjenje Barcelonina vodstva na 4-2 u 57. minuti.

- Za navijače je ovo bio rijetko viđen spektakl. Sretni smo što smo pobijedili, ali još se moramo popraviti. Napravili smo puno pogrešaka koje su nam otežale život, dozvolili smo Sevilli da se vrati u utakmicu. Što je bilo, bilo je, na kraju je pojedinačna kvaliteta napravila razliku. Nadam se da će Pedro ostati u klubu, on je igrač za velike prilike, ima taj čaroban dodir - poručio je Javier Mascherano.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • It's kišing 12.08.2015.

    I opet je*eni hRT nije mogao pustit dodjelu medalja i pehara... e nek su vam presudili da inkasatori ne smiju ulazit ljudima u domove... Meni nećete ni u dvorište više bagro neodgojena

  • muni seferendi 12.08.2015.

    nisam uživao u utakmici samo zbog baloga, i mi njemu dajemo plaću,prestrašno, a i onaj suarez se samo valja, i raketa je počeo tako, svaka čast igračima ali ne ide to tako, nije fer

  • sena2 12.08.2015.

    Barca ima neograničeni faktor sreće,zabiti onakav otpadak u 115 minuti mogu samo oni..To je bio doslovno gol na silu..Apsolutno nezasluženo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare