To je to što me zanima!

Messi: Što ću raditi u penziji? Ne znam, ali trener neću biti

Živim sasvim normalan život sa svojom obitelji. Da, istina, ponekad poželim da nisam toliko poznat i da mogu hodati slobodno bez povlačenja za rukav na svakom koraku, rekao je Leo Messi
Vidi originalni članak

Postoje dijelovi igre koje nisam doveo do maksimuma, a ja ipak težim savršenstvu. Koji? Recimo penali. Njih moram i dalje dodatno trenirati, rekao je Leo Messi u razgovoru s novinarom srpskog Blica koji je ujedno i predstavnik Srbije u Uefinu izboru za igrača godine.

Upravo je na izboru u Monte Carlu novinar Blica i 'ulovio' jednog od najboljih nogometaša u povijesti. Argentinac mu je otkrio i kakve planove ima za dane kada ode u mirovinu.

- Nemam osjećaj za trenerski posao tako da to vjerojatno neću raditi. No, ima još vremena, možda se i predomislim - rekao je Messi te nastavio o privatnim, obiteljskim stvarima:

- Kod kuće rijetko kad pričamo o nogometu. Mora se baš nešto posebno dogoditi s Barcelonom ili reprezentacijom da nogomet bude tema za obiteljskim ručkom.

PSST Totti: Lionel Messi je broj 1, ali samo nemojte to reći Ronaldu

Iako je Leo planetarno popularna zvijezda i na terenu izgleda kao izvanzemaljac, privatno je, kaže, obiteljski čovjek kao i svi drugi.

- Živim sasvim normalan život sa svojom obitelji. Da, istina, ponekad poželim da nisam toliko poznat i da mogu hodati slobodno bez povlačenja za rukav na svakom koraku.

Priznaje i da ga je roditeljska uloga potpuno promijenila.

- Nevjerojatan je osjećaj biti roditelj. Neke stvari sada gledam iz potpuno drugog kuta. Uloga oca je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu. Neopisivo.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • 11 BILI 03.01.2018.

    Sto ce on morati jos i raditi nakon karijere?

  • Flinta 02.01.2018.

    bio bi dobar dzokej

  • mladenbajic16051972 02.01.2018.

    Dođi u Dinamo nešto napravi i bit ćeš vječan

Komentiraj...
Vidi sve komentare