To je to što me zanima!

Messi u Dubaiju lizao mačetu: Nusret ga je hranio odreskom

Dok su se njegovi sunarodnjaci borili s Meksikancima, Messi je uživao u Dubaiju u društvu svjetski poznatog mesara i kuhara "saltbae" Nusreta Gokcea. S njima je bio i Paul Pogba
Vidi originalni članak

"Da ima grob, došla bih mu, zapalila svijeću. I rekla bih mu: Sine, čekaj me. Živa ne mogu k tebi na nebo."

Pročitaj priče nestalih u Domovinskom ratu.

Nogometna reprezentacija Argentine pobijedila je Meksiko 2-0 u sklopu prijateljske utakmice dok traje reprezentativna stanka. Strijelci za 'gauchose' bili su Mori u 44. i Brizuela autogolom u 83. minuti. Izbornik Scaloni isprobao je velik broj igrača među kojima je bio i Mauro Icardi, ali na popisu nije bilo jednog čovjeka zbog kojeg se argentinska reprezentacija pratila više od uobičajenog - Lionela Messija.

Messi se povukao iz reprezentacije iako još ništa nije službeno objavljeno. No, maleni Argentinac za nacionalnu vrstu nije nastupio od Svjetskog prvenstva i čelni ljudi argentinskog nogometnog saveza morat će se dobrano potruditi ako ga žele vratiti u reprezentaciju.

I dok su se njegovi sunarodnjaci borili s Meksikancima, Messi je uživao u Dubaiju u društvu svjetski poznatog mesara i kuhara "saltbae" Nusreta Gokcea. S njima je bio i Paul Pogba.

Messi je u stilu Diega Maradone nasolio bogati odrezak i zatim jeo meso s mačete koju mu je Gokce držao. Video govori više od tisuću riječi.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • P0WK 18.11.2018.

    Kaj bi bilo da se ovom svijetski "poznatom" Nusretu poskliznulo kad mu stavljao macetom u usta i malo zarezao po Mesiju, sudeci po ostrini noza mislim da bi morao placati gadnu odstetu Barceloni...mada kak ono stalno kazu osigurane su noge tak da koga ...e za vrat

  • mojnetsra 17.11.2018.

    Znaci kakvu mesinu priprema taj nusret, je*es mi sve ako kod njega ne pojedem obrok prije nego riknem, necu bit zadovoljan.

  • tom1slav 17.11.2018.

    Sve ok,al da mi je znat di ste vi vidjeli Pogbu..hahahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare