To je to što me zanima!

Messi u rodnom Rosariju dobio mural visok čak 69 metara

Slika prikazuje Messija kao kapetana argentinske reprezentacije u dresu s brojem deset. Leo je 2000. godine iz Rosarija otišao u Barcelonu, a u kolovozu ove godine potpisao je za PSG
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena Argentinac Lionel Messi (34) dobio je u rodnom Rosariju mural visok čak 69 metara.

POGLEDAJTE VIDEO: Messijev 70-metarski mural

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Grafit nazvan "Iz druge galaksije, iz mog grada" oslikali su lokalni umjetnici Marlene Zuriaga i Lisandro Urteaga, prenose argentinski mediji.

Slika prikazuje Messija kao kapetana argentinske reprezentacije u dresu s brojem 10, s rukom na crcu, a obasjava ga jako sunce.

Mural je dio šireg projekta pod nazivom "Common Messi" koji ima za cilj proširiti slike nogometne super zvijezde rođene u Rosariju po svim gradskim zgradama.

Messi je prve nogometne korake napravio u klubu Grandoli iz svog susjedstva, a zatim je sa šest godina preselio u Newell's Old Boys, klub iz Rosaria koji igra u prvoj ligi argentinskog nogometa.

Iz Rosarija je 2000. godine otišao u Barcelonu, a u kolovozu ove godine potpisao je za PSG.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • nokia8 17.12.2021.

    Jedan je Maradona, posebno u Argenitini!

  • crni77777777 17.12.2021.

    pouzdani izvori iz splitskih kuloara najavljuju podizanje murala na marijanu livaji koji će biti visok 207 metara a u pozadini će biti plivini slapovi iz jajca i najavljuju da će to biti neviđena svjetska atrakcija

Komentiraj...
Vidi sve komentare