To je to što me zanima!

Messi usred utakmice iz čarape uzeo tableticu i progutao je...

Ne znam je li progutao tabletu glukoze. Ako zbog toga zabija golove, neka ih uzme što više, komentirao je Barcelonin trener Ernesto Valverde Messijevo uzimanje tajanstvene tabletice tijekom utakmice
Vidi originalni članak

Lea Messija kamere su u desetoj minuti jučerašnje utakmice protiv Olympiacosa snimile kako uzima tableticu iz štucne i stavlja je u usta. Na društvenim mrežama odmah su krenula nagađanja što je to Messi progutao, a Marca donosi kako je tabletica zapravo - glukoza

- Ne znam je li popio tabletu glukoze. Ako zbog toga zabija golove, neka ih uzme što više. No znam da igrači ponekad uzimaju tabletice glukoze tijekom utakmica - rekao je Barcelonin trener Ernesto Valverde nakon pobjede protiv grčkog prvaka 3-1.

Messi je utakmicu završio s golom i asistencijom čime je došao do 100. gola u europskim natjecanjima.

- Nadam se da će već ove sezone dostići brojku od 200 golova - našalio se Valverde te nastavio:

- Ma te brojke samo potvrđuju ono što mi gledamo svaki dan, on ruši rekorde za koje su svi mislili da neće biti srušeni. I radi to već dugo, konstantno ruši granice.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ivek_988 19.10.2017.

    Droga brale

  • nogofil 19.10.2017.

    Ma svakako je u pitanju bio doping. To je njemu neophodno, jer to je bila strašno važna utakmica i to još protiv silnog protivnika Olimpiacosa.

  • cashek10 19.10.2017.

    glupa djeca, navijači reala i barce za koje se konstantno sudi u lp, pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare