To je to što me zanima!

Messi: Zahvaljujem klubu što me pustio u Peking

Zahvalan sam Barceloni i treneru Guardioli što su se ponijeli tako dobro prema meni i pustili me da dođem nastupiti ovdje u Peking, rekao je Messi
Vidi originalni članak

Najbolji igrač argentinske nogometne reprezentacije na Olimpijskim igrama u Pekingu, Lionel Messi, bio je presretan nakon osvojenog zlata, a posebnu je zahvalu uputio Barceloninom treneru Josepu Guardioli. Iako je Međunarodni sportski sud (CAS) donio odluku prema kojoj klubovi nisu dužni pustiti svoje igrače na Olimpijske igre, Barcelona je Messiju dopustila nastup.
Argentina je tako predvođena Messijem obranila zlato iz Atene (2004.) pobjedom protiv Nigerije 1-0, a Messi je asistirao za jedini pogodak.
- Zahvalan sam Barceloni što se ponijela tako dobro prema meni i pustila me da dođem nastupiti ovdje u Peking. Također se želim zahvaliti treneru Pepeu Guardioli. Bio je sjajan i odsad ćemo međusobno razgovarati kao dva olimpijska pobjednika - šalio se Messi, jasno aludirajući na zlatnu medalju koju je Guardiola osvojio sa Španjolskom na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare