To je to što me zanima!

Messi zbog Neymarove sestre poludio na Brazilca i Enriquea

Lea Messija naljutio je Neymar koji je nakon utakmice s PSG-om pod izlikom ozljede otišao u Brazil na rođendan svoje sestre Rafaelle te tako propustio utakmicu s Deportivom
Vidi originalni članak

Idila u Barceloni nije dugo trajala. Nakon povijesne pobjede protiv PSG-a Barca se okrenula prvenstvu u lovu na Real Madrid i - grubo je prizemljena. Deportivo je na svom Riazoru pobijedio 2-1 i opasno uzdrmao raspoloženje među Kataloncima.

Španjolski Diario Gol piše o bijesu Lea Messija. Barcina zvijezda žestoko se naljutila na svog suigrača Neymara, ali i na trenera Luisa Enriquea. Razlog? Neymarov odlazak u Brazil na rođendan svoje sestre Rafaelle

Brazilski nogometaš oslobođen je utakmice s Deportivom zbog navodne ozljede mišića, a kako je umjesto odmora izabrao odlazak u domovinu, Messi i neki od suigrača ozbiljno su posumnjali u njegovu ozljedu i prigovorili treneru koji mu je dozvolio odlazak.

Pogotovo ako se zna da je sličnu stvar napravio već treći put. Naime, i prijašnje dvije godine otputovao je na sestrin rođendan, no tada je u utakmici prije dobio žute kartone kako bi mogao biti slobodan za 'party'.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • frenky___ 15.03.2017.

    Hebo mu ja sestru😂😘

  • Jacksss 15.03.2017.

    Ko vjeruje ista sto procita na ovom smecu od portala i glupostima koje pisete je pametan kao i vi. Neymar je dobio slobodan dan nakon tekme s psg-om zbog boli u misicu a i nakon takve tekme zasluzio je. I nitko nije u Brazilu sestra i njegova familija su dosli njemu u Barcelonu. A ovo da je Messi na nekoga poludio necu uopce komentirati.. bas vi njemu citate misli da znate sta misli... Koje neboloze i lazi pisete bez ikakve odgovornosti to je strasno... A jos bolji su mi ovi sto vam vjeruju i komentiraju u istom stilu... fail.

  • prcko vitamincic 14.03.2017.

    Nadam se da seka nema homoseksualnih sklonosti kao i njen braco.

Komentiraj...
Vidi sve komentare