To je to što me zanima!

Messi: Želim s Argentinom ići na Olimpijske igre

Argentinac u redovima Barcelone Lionel Messi nada se da kvalifikacije za Ligu prvaka neće omesti njegov nastup na Olimpijskim igrama
Vidi originalni članak

Barca će sezonu završiti na trećem ili četvrtom mjestu, zbog čega će morati igrati treće pretkolo kvalifikacija za LP. Olimpijski turnir traje od 6. do 23. kolovoza, što znači da Messi ne bi bio na raspolaganju klubu za prvi dvoboj trećeg pretkola 12. ili 13. tog mjeseca. U tom bi slučaju stigao na uzvrat, 26. ili 27. kolovoza.
- Stvarno bih volio igrati u Pekingu. Tko bi se nadao da ćemo ispustiti direktan plasman u Ligu prvaka? - izjavio je 20-godišnji Messi.
- Naravno da bih htio biti na oba mjesta u isto vrijeme, ali to nije moguće. Vodstvo kluba i ja ćemo razgovarati, pa ćemo vidjeti kakva će biti odluka - dodao je.
Argentina će na olimpijskom turniru braniti zlato iz Atene te će u skupini A igrati s Obalom Bjelokosti, Srbijom i Australijom. “Gaučosi” kane dovesti jaku reprezentaciju, predvođenu Mascheranom, jednim od igrača iznad 23 godine, zatim Messijem, Agüerom i Banegom. Izborniku Batisti ponudio se i Juan Roman Riquelme.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare