To je to što me zanima!

Messijeve čarolije dobile derbi: Rakitić umalo zabio sjajan gol!

Prvi je zabio u 71. minuti, kada je lukavo izveo slobodni udarac s vrha šesnaesterca, koji je zbunio suparničkog golmana i braniča koji je bio na gol-crti. Drugi pogodak Messi je postigao u 89. minuti iz kontranapada
Vidi originalni članak

Prije četiri dana Lionel Messi je naljutio navijače Argentine jer je zbog ozljede prepona propustio prijateljsku utakmicu u gostima kod Maroka, a u subotu je ponovno razveselio fanove Barcelone, koja je na Camp Nou u gradskom derbiju u 29. kolu La Lige svladala Espanyol s 2-0, a oba gola postigao je Messi.

Prvi je zabio u 71. minuti, kada je lukavo izveo slobodni udarac s vrha šesnaesterca, koji je zbunio suparničkog golmana i braniča koji je bio na gol-crti. Drugi pogodak Messi je postigao u 89. minuti iz kontranapada. Bio je to njegov 31. gol u sezoni u La Ligi, što znači da je zabio više nego šest momčadi!

Valencia je postigla 30 kao i Athletic Bilbao, Leganes ima 29, Valladolid 23, Rayo Vallecano 30, a Huesca 28.

Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret za Barcu, a u 21. minuti njegov pokušaj iz daljine bio je trunku neprecizan.

U prvom subotnjem susretu 29. kola španjolskog prvenstva četvrtoplasirani Getafe je kod kuće neočekivano izgubio od Leganesa sa 0-2.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Logčno 30.03.2019.

    Panenka iz slobodnog udarca !? Još samo da postigne gol glavom iz slobodnjaka pa da Pele kaže: -ali,ali .... nikad nije Messi dao gol Američkoj mornarici.

  • Argentinska mamba 30.03.2019.

    Messi nabija komplekse manje vrijednosti mnogima.I znalcima i neznalicama kakvih je ovdje na portalu poput kovača i drugih ko kineza.Zato Mesi samo tako nastavi dalje.

  • dirk_nowitzki89 30.03.2019.

    Iz utakmice u utakmicu dokazuje ono sta je svima jasno - messi je neosporni kralj malih utakmica!

Komentiraj...
Vidi sve komentare