To je to što me zanima!

Messijeve majstorije: I Suareza je fintom bacio na stražnjicu...

Leo Messi se zaželio nogometa. Dobro za njega i Barcelonu, loše po protivnike. Argentinac je pokazao dio svog bogatog repertoara na treningu, driblao je, gurao kroz noge, fintirao...
Vidi originalni članak

Barcelona je na mini-pripremama u Velikoj Britaniji.

Katalonce u subotu čeka prijateljska utakmica protiv Celtica u Dublinu. Leo Messi javio je u klub da stiže tjedan dana ranije od očekivanog. Argentinac je prekinuo godišnji i odlučio se priključiti momčadi, a ima i novi imidž. 

Brzo je Messi zaboravio poraz u finalu Cope i probleme sa španjolskim poreznicima. Najbolji igrač svijeta poigravao se sa suigračima, gurao je kroz noge, a nakon njegovih majstorija neki su, poput Luisa Suareza, popadali na stražnjicu.

"Neka čovjek sam bira izbornika"

Messi se oprostio od reprezentacije nakon novog razočaranja na Copa Americi i trećeg uzastopnog poraza u finalima velikih natjecanja. 

No s time se ne mire Argentinci iz javnog života, sadašnji i bivši nogometni djelatnici, koji nagovaraju Messija da promijeni odluku.

Sa zanimljivom idejom javio se bivši reprezentativac Juan Riquelme.

- Prema mom skromnom mišljenju, ljudi iz saveza bi trebali pitati Messija da izabere sljedećeg izbornika koji bi momčad slagao prema njemu. Moramo se pobrinuti da Messi bude sretan i zadovoljan, a izbornik bi ga trebao pitati da mu pomogne u sastavljanju momčadi jer nas jedino tako može odvesti do trofeja - rekao je Riquelme.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 30.07.2016.

    Taj njegov trzaj u stranu je nesto sto nitko nece nikad vise imat, nevjerojatno

  • BaljiCocaj 29.07.2016.

    Dobro svi vi idete komentirati kosu ako on misli da mu je dobra onda neka zadrzi mislim smijete reci misljenje komentirati ali ovo je retardirano

  • ZVECKO is back 29.07.2016.

    Znaci bio je ruzan i pre a sad ne mogu da ga gledam ovako ofarbanog ko zena i sa bradom cetnika, to je neka frik gej moda , cist promasaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare