To je to što me zanima!

Messijeve suze prodaju se za milijun dolara: Rupčić na aukciji

Sretnik koji je uspio doći do maramice s kojom je uplakani Messi brisao suze na oproštajnoj konferenciji mogao bi postati milijunaš. U slučaju da se nađe neki fanatik s viškom novca bila bi to najbizarnija aukcija
Vidi originalni članak

Argentinski čarobnjak Lionel Messi napustio je Barcelonu nakon 21 godine, a na oproštajnoj konferenciji s navijačima bio je poprilično emotivan. 

POGLEDAJTE VIDEO: Messi maše fanovima u Parizu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Messi se rasplakao usred obraćanja javnosti, a njegov rupčić s kojim je brisao suze završio je na online aukciji.

Čovjek koji se sjetio pokupiti Messijevu maramicu mogao bi uskoro postati milijunaš jer je upravo milijuna dolara početna cijena suza jednog od najboljih nogometaša svijeta. Aukcijska platforma potvrdila je da maramica sadrži Messijeve suze, a s obzirom na to da se radi o možda trenutno najpopularnijem nogometašu, netko od njegovih fanatičnih navijača mogao bi izdvojiti navedeni iznos za ovaj predmet. 

Naravno, vlasnik maramice mogao bi zaraditi i više u slučaju da se nađe još koji vjerni Messijev navijač koji ima nekoliko milijuna viška. Dođe li do toga, bilo bi to neslužbeno najbizarnija aukcija ikad. 

Prljava maramica prodaje se na aukcijskoj stranici Mercado Libre, a ako se želite uključiti u aukciju, možete to učiniti OVDJE. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nogomet123 17.08.2021.

    Hoće se i čarape kojim slučaje prodavati?

  • 17.08.2021.

    Bože dragi, koji debilizam 💩

  • majmunaš 17.08.2021.

    Budalaši, Ma!

Komentiraj...
Vidi sve komentare