To je to što me zanima!

Messina je adut Talijanima, a Gentile kao Cristiano Ronaldo

KREĆE BORBA ZA RIO Hrvatska košarkaška reprezentacija u 21 sat (Sport Klub 3) u Torinu igra protiv Italije, prvog favorita kvalifikacija za Olimpijske igre
Vidi originalni članak

Šarić mi djeluje kao duplo bolji igrač nego što je bio početkom sezone, strašno je napredovao, otkrio je Kruno Simon jedan od razloga za optimizam uoči turnira u Torinu na kojem će hrvatski košarkaši pokušati izboriti OI u Riju.

Talijani su domaćini, prvi protivnik, a nadamo se još jednom okršaju s njima u finalu, utakmici koja će dati putnika za Brazil. Simon ih dobro poznaje, prošlu sezonu proveo je u talijanskoj ligi i osvojio naslov s Milanom. Tamo mu je suigrač bio Alessandro Gentile, koji na parketu često djeluje egoistično.

- Da, ali zapravo je super tip, ove sezone stvarno smo bili dobri prijatelji - kaže Simon.

Očito Gentile podsjeća na Cristiana Ronalda, za kojega oni koji ga bolje poznaju tvrde da je privatno potpuna suprotnost od onoga kakav dojam ostavlja na terenu.

No najveće zvijezde su NBA igrači - Gallinari, Belinelli i Bargnani, s kojim je Bojan Bogdanović prošle sezone igrao u Brooklynu.

- Dobar tip, potpuno predan košarci. Svi oni imaju 20 poena u rukama svaku večer, Belinelli je i prvak u tricama. U najjačem su mogućem sastavu, dobili su domaćinstvo, doveli Messinu za trenera, očito ozbiljno misle otići u Rio, a mi im idemo pokvariti planove - rekao je Bojan Bogdanović.

A to bi značilo plasirati se na Igre. Svima osim Ukiću bile bi prve, ostvarenje dječačkog sna.

- Kad se počneš baviti sportom, ne razmišljaš o potpisivanju ugovora, nego o nastupu na Olimpijskim igrama - objasnio je Simon.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dobro jutro 06.07.2016.

    Sta imaju prenositi,Ukica-bacen novac

  • majstor555 05.07.2016.

    ovi jadnici ne mogu prenositi ,gdje mi to bože dragi zivimo

  • Sir Alan B'Stard 05.07.2016.

    preko 100 milijuna kuna mjesečno i preko milijarde kuna godišnje zarade samo od TV pretplate, a ni ovo ne mogu prenositi??? mafijaška ustanova, eto što je to. pljuc

Komentiraj...
Vidi sve komentare