To je to što me zanima!

Mesut Ozil: Ja ostajem u Werderu i ovu sezonu...

Nogometaš u karijeri zaradi i više no što mu je za život potrebno. Moji su ciljevi sportski, rekao je Mesut Özil nakon što je odlučio ostati u Werderu
Vidi originalni članak

Dojmljive partije sa Svjetskoga nogometnog prvenstva razvile su interes mnogih europskih velikana za uslugama Werderovog organizatora igre Mesuta Özila (22). Spominjali su se Arsenal, Chelsea, Manchester United, Juventus, Real Madrid i Barcelona, a iz Werdera su poručili da su spremni na trgovinu. Ipak, od svega neće biti ništa. Tvrdi to sam Özil poručivši da će i sljedeću sezonu provesti u dresu bremenskoga kluba. Novac Özilu nije na listi prioriteta i stoga i nije posebno zagrijan za promjenu sredine.
- Već u ponedjeljak vidjet ćete me ponovno u Werderovom dresu. Igrač sam ovoga kluba, o ostalima ne razmišljam - veli njemački reprezentativac.
- Moja je situacija kroz sljedećih dvanaest mjeseci riješena, a što će biti nakon toga ne znam.
- Volim iskrenost. Postoje igrači koji produlje ugovore pod boljim uvjetima i za dva tjedna traže način kako napustiti klub. O takvome čemu ne razmišljam, ja svoj ugovor poštujem. Osim toga, nogometaš u karijeri zaradi i više no što mu je za život potrebno. Moji su ciljevi drugačiji, oni sportski su mi na prvome mjestu - kazao je Özil.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ChromE_1 01.08.2010.

    boki panjino moze on i sad pregovarat s drugim klubovima, samo sto ne zeli... ja bi bio najsretniji kad bi dosao u chelsea, al svaka mu čast na ovoj odluci i na ovim riječima.. igrač a ne profiter

  • boki85 01.08.2010.

    @ChromE: ma sve ok! isprika prihvacena. ne znam kakvi su mu motivi, kako god, Özilu zelim da uspije, gdje god, a chelsea je jako dobra opcija.

  • boki85 01.08.2010.

    @chromE (bez pogrdnih naziva)....za slobodnog igraca se ne placa odsteta i u tom slucaju igrac dobije puno vecu placu, a cesto i premiju za potpisivanje ugovora, klub u kojem je igrao ne dobije naravno nista...zato je takva pozicija puno boje nego kad se jos mora platiti 15ak ili koliko vec milja odstete.... to isto je napravio ballack kad je presao iz bayerna u chelsea. Özil je odlican igrac, ali prije dvije godine je doslovno pobjegao iz schalkea u werdera, upravo zbog malo vece place.

Komentiraj...
Vidi sve komentare