To je to što me zanima!

Metličić: Euro je neregularan! A Srbi i da dovedu Phila Jacksona ne bi imali šanse protiv nas

EHF nije briga, samo da se igra, da je njima lijepo, da su tamo, da dobiju dnevnice, a lako za sportaše lako, dodao je ogorčeni Pero uoči utakmice Hrvatske i Srbije
Vidi originalni članak

Na dan utakmice sa Srbima hrvatska je rukometna reprezentacija ostala i bez Zvonimira Srne i Mateja Mandića zbog pozitivnog testa na korona virus. Što je samo produbilo pitanja i dvojbe oko Europskog prvenstva.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na pripremama spremaš detalje za protivnike, neke sitnice gdje ih možeš iznenaditi, i onda sve propadne. Došli smo u situaciju da rezultate ne određuju igrači i izbornici nego liječnici - rekao je u studiju RTL-a Goran Šprem, a Petar Metličić oštro se nadovezao:

- Došli smo u situaciju da je prvenstvo neregularno! Gubi smisao. Kaotična je situacija, ne možeš razmišljati o taktici nego samo o tome tko je pozitivan. EHF nije briga, samo da se igra, da je njima lijepo, da su tamo, da dobiju dnevnice, a lako za sportaše lako. Pa u Slovačkoj nema publike, a u Mađarskoj su pune dvorane, a puno je zaraženih, šeću hotelom...

Luka Cindrić tek se priključio.

- Nisam imao simptome i nije lako biti zatvoren u sobi 12-13 dana, psihički je teško. Sad sam napokon s dečkima i idemo se baciti na glavu, ostaviti srce na terenu. Druge taktike i nema kad nisam trenirao - rekao je Cindrić za RTL, a Šprem je zaključio:

OGORČENI Metličić: Ovi suci su pravi klauni

- Ma svi se bune! Igrači su u covid protokolu, a hotel je otvoren, turisti šeću u kupaćima, bez maski su u restoranu...

Nakon utakmice društvo je bilo veselo, ali i upozorilo da nitko ne smije podcijeniti Ukrajinu. I opet su im bila puna usta sjajnog debitanta.

- Lučinu svaka čast, opet je bio sjajan! Čupko je odigrao majstorski, Šunjić je obranio 3-4 lopte kad je najviše trebalo... Sad je lakše disati - rekao je Goran Šprem.

Pero Metličić opet je bio odrješit:

- Da Srbi dovedu i Phila Jacksona, ne bi joj pomogao, Hrvatska je u rukometu klasa iznad! - naglasio je pa nastavio:

- A Francuzi nas neće dvaput zeznuti, tim više što su u igri i bodovi za drugi krug pa nema kalkulacija. Uostalom, ovakva Srbija ne može dobiti Francusku.

I Metličić je pohvalio Lučina:

- Nitko nikad nije imao ovakav debi u našoj reprezentaciji, na ovom nivou!

I premda je Šunjić prelomio utakmicu s tri uzastopne obrane i golom na prazan gol, vratari nam opet ne briljiraju.

- Volio bih da su imali 12-13 obrana, kao što imaju sve velike reprezentacije. Pa mi smo primili 20 golova uz samo šest obrana golmana. Da su imali 16 obrana, primili bismo deset golova na utakmici. Kad god se nešto osvaja, nešto veliko, iza toga stoji golman s dvoznamenkastim brojem obrana - rekao je Šprem, s čim se složio Metličić:

- Za ovu utakmicu bilo je dovoljno, za neku veću neće biti.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 16.01.2022.

    svi igrači koliko mi je poznato su cijepljeni. Kako se mogu zaraziti. Šta nisu zastičeni......

  • jamesbond7777 15.01.2022.

    Ti isto trtljas bezveze

  • Milo Vasić Staki 15.01.2022.

    Nažalost Rukomet če doći na Razinu Košarke volio bi da se ne varam... Jedino nam je Nogomet odličan

Komentiraj...
Vidi sve komentare