To je to što me zanima!

U dresu Partizana: P. Metličić sakrio srpsku zastavu trakom

Rukometaši Montpelliera igrali su protiv Partizana. Prtljaga im se zagubila pa su im domaći posudili dresove. Pero Metličić igrao je u dresu Partizana uz sitne korekcije
Vidi originalni članak

Prtljaga rukometaša Montpelliera zagubila se na aerodromu pa su se Pero Metličić i društvo našli u problemima usred Beograda. U nedjelju ujutro izvanredno se morala otvoriti trgovina sa sportskom opremom kako bi francuski igrači kupili tenisice

Montpellier je igrao utakmicu rukometne Lige prvaka protiv Partizana, a domaćini su rukometašima Montpelliera posudili rezervne dresove. Pero Metličić i Nikola Karabatić zagrijavali su se u crno bijelim majicama na kojima je pisalo "Parni valjak neka melje". 

Metličić je, piše telegraf.rs, na mjestu gdje je srpska zastava na dresu zalijepio bijelu traku kako se ta zastava ne bi vidjela. Partizan je na kraju Francuzima dao dresove, ali i bodove. Montpellier je slavio 32-29 (17-17). 

Srbi se čude i pišu kako je Petar Metličić jedini sakrio srpsku zastavu na dresu uz dodatak: "O konkretnim razlozima može se samo nagađati..."

Srpska publika izviždala je sve gostujuće igrače osim Nikole Karabatića.

- Bilo je čudno igrati u Partizanovoj opremi. Nismo imali ni svoje tenisice, katastrofa. Ali dobili smo. Nikad to nisam doživio u karijeri - rekao je Nikola Karabatić.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • zvzmir 23.11.2012.

    pero im ga stero

  • medovk 20.11.2012.

    P. Metličić junak utakmice

  • schmidt 20.11.2012.

    sakrio ili ne sakrio na njemu je cijeli dres srpsog kluba..sa ili bez zastave..

Komentiraj...
Vidi sve komentare