To je to što me zanima!

Metro: Luka Modrić već od ljeta kod Ramosa u Realu?

Naš Luka Modrić ne silazi s naslovnica sportskih rubrika u Britaniji. Kupovinom novih igrača Tottenham je natrpao vezni red, a Luka je tražen
Vidi originalni članak

Britanski Metro pozabavio se ponajboljim igračem Tottenhama Lukom Modrićem. Odnosno, Britanci se bave mogućom novom destinacijom našeg razigravača.
"Tottenham bi se u srpnju mogao naći u problemima žele li zadržati Luku Modrića i uspije li on pomoći zadržati klub u Premiershipu. Juventus je samo jedan od klubova koji je bacio oko na hrvatskog playmakera. Claudio Ranieri nastavit će pratiti Modrića, koji ima sve veći utjecaj u Premiershipu", piše Metro.
Novinari ovog tabloida samo su se pridružili ostalim britanskim novinama koje se pitaju ima li Luka budućnost u Spursima. Ipak, Metro ide korak dalje te je u moguće destinacije našeg reprezentativca uvrstio i Madrid, točnije Real Madrid. Poznato je kako je Lukina prva želja prilikom odlaska iz Dinama bila Španjolska. No tada je javno izjavio kako obožava Barcelonu te se čak slikao u dresu katalonskog kluba.
"Real Madrid bi u ljeto mogao pokušati dovesti Modrića. Juande Ramos, čovjek koji je i doveo Luku na White Hart Lane, sjedi na klupi Reala i uspije li ostati nakon kraja sezone, nećemo se začuditi pokuša li ga dovesti u klub. Hrvat je sigurno na vrhu njegovog popisa želja." Poznato je koliko Ramos cijeni Luku, a o interesu Juventusa se već jako dugo priča. U prilog nagađanjima ide i loša sezona Tottenhama te dolasci novih igrača 'koji moraju igrati'. Teško će Redknapp u istu momčad uklopiti Defoea, Keanea, Pavljučenka i Benta u napadu te Lennona, Palaciosa, Jenasa, Bentleya i Modrića u prenapućenu sredinu terena. A svi oni imaju prevelike plaće da bi sjedili na klupi. Ujedno su to i prevelika imena da bi prihvatila gledanje na klupi iza Harryja. Prema nekim podacima Juve će ponuditi milijune i ponekog igrača samo da Luku odvedu u Torino.
"Modrić je jedan od najsjanijih dijelova skupocjene Tottenhamove krune i jako će ga teško prodati, no ponuda Juventusa mogla bi biti golema." Ipak, treba pričekati kraj sezone i poslušati što o svemu misli Modrić, kojem je na Otoku sve bolje iako neki tvrde kako bi mu bolje odgovarao stil igre u Italiji i Španjolskoj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Sperminator 07.02.2009.

    Modric je pogrijesio na samome pocetku kada je potpisao za tottenham! ...ako je trebao negdje u englesku otici onda je to Arsenal, Wenger bi ga napravio jos boljim igracem....bilo bi mu mozda pametno da ode u juventus 06.02.2009. 15:01:33 | mato_swe da je otisao u arseNAL SIGURNO NE BI IGRAO OVOLIKO KOLIKO SAD IGRA U TOTTENHAMU ODNOSNO SVAKU UTAKMICU OVO MU JE BIO NAJ BOLJI POTEZ UKARIJERI BAR CE SE NECEMU NAUCITI A U ARSENALU BI SAMO SJEDIO NA KLUPI,A O REALU I DA NE GOVORIM SAMO BI SA TRIBINA GLEDAO DOK DODJE NA RED OD SILNIH VEZNJAKA ..

  • MARADONA 06.02.2009.

    joj daj modricu nemoj ici...a i novinari seru tu sranj on sam kaj neispadne iz prve ekipe totenhema a dice on u real igrat ce 3. vratara

  • Tsubasa Ozora 06.02.2009.

    @tony_ngd... pa jel ti trebao ovaj komentar?! mali luka pojede sve realovce za doručak, hrpa manekenčića i ulizanaca.. hvala Bogu da nema puno koji razmišljaju kao ti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare