To je to što me zanima!

Metta World Peace ponovno mijenja ime: Sad postaje Isus!

Nakon što je promjenom imena u Metta World Peace htio pokazati da je ratoborno ponašanje iza njega, Ron Artest dobio je prosvjetljenje nakon trice Raya Allena
Vidi originalni članak

Ekscentrični košarkaš World Metta Peace ne prestaje zabavljati košarkašku javnost iako su njegovi LA Lakersi već odavno izvan igre nakon ispadanja u ranoj fazi NBA doigravanja.

Dakako, kao i mnogo puta dosad ne radi se o košarci, već o Peacea za novom promjenom imena! Košarkaš, pod rođenim imenom Ron Artest, šokirao je sve promijenivši u rujnu 2011. godine ime u Metta World Peace kako bi pokazao svima da je njegovo ekscentrično i ratoborno ponašanje daleko iza njega.

No Artest je doživio prosvjetljenje nakon tijesne pobjede Miamija nad San Antonijom u noći na srijedu kad je Heat izjednačio finalnu seriju na 3-3. Ključni trenutak dogodio se tricom Raya Allena za produžetak što je bio povod Peacu da ponovno promijeni ime!

"U kolovozu mijenjam ime u Jesus Shuttelsworth", napisao je Metta World Peace na svojem Twitteru profilu, s tim da od tviteraša prima prijedloge za neko drugo ime.

Zašto Jesus Shuttlesworth? Ime je uzeo iz filma 'He Got Game', kako se zvao lik kojeg je glumio Ray Allen.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 20.06.2013.

    najjači lik na svijetu.. sprda se sa samim sobom...

  • JunFan 20.06.2013.

    Komedijaš

  • chelseaMG 20.06.2013.

    njemu je fakat jako dosadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare