To je to što me zanima!

Među 40 najperspektivnijih mladih Europljana četiri Hrvata

Matea Kovačića, Elvira Malokua, Alena Halilovića i Ante Ćorića Corriere dello Sport uvrstio je na popis najperspektivnijih mladih igrača. Među njima je i Adnan Januzaj
Vidi originalni članak

Ugledni talijanski dnevnik Corriere dello Sport napravio je popis najperspektivnijih mladih europskih nogometaša, a na popisu su četiri igrača iz Hrvatske, Mateo Kovačić, Elvir Maloku, Alen Halilović, Ante Ćorić.

Povod sastavljanju popisa najperspektivnijih igrača mlađih od 20 godina bio je još jedan potencijalni igrač hrvatske reprezentacije, Adnan Januzaj. Januzaju ugovor s Manchester Unitedom istječe sljedećeg ljeta, navodno su mu Englezi ponudili čak 60.000 funti tjedno za novi ugovor, no Juventus je bacio udicu, pa Januzaj, koji je rođen 5. veljače, na isti dan kao Ronaldo, Neymar i Tevez, još uvijek važe ponude.

Naše igrače Talijani drže iznimno vrijednim, što je potvrdio i veliki broj mladića koji su se u zadnje vrijeme preselili na Apenine. U prvom planu je svakako Mateo Kovačić, koji se već dokazao u Interu, hvale Dinamove Halilovića i posebno Ćorića, koji je najmlađi u biranom društvu, a za mladog Hajdukovog napadača Elvira Malokua navode kako Igor Tudor i Milan Rapaić o njemu govore ''zatvorenih očiju'', odnosno u ekstazi.

- Za mene je to veliko priznanje i poticaj za daljnji rad. Nadam se da ću igrama u Hajduku opravdati povjerenje trenera Tudora, kao i uvrštavanje na popis - kazao je mladi Maloku.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Sir Crocodile 18.10.2013.

    halilović? taj prekenjator...lol

  • Danijel79_1 11.10.2013.

    Ja mislijo da je neka zajebancija a vi hrvati se stvarno lozite da taj Januzaj ima hrvatske korjene?! Ljepo je receno otac albanac-kosovar a mati albanka turskoga podrijetla... Nema vecih "muljatora" od vas..ha ha... Sa ovih prostora moze samo odigrati samo za Bosnu, Kosovo, jer je Albance skartirao i Srbiju, mozda Turska. Al takvih talenata ima i u Bosni i u Srbiji pregrst.

  • milahorvatjesve 10.10.2013.

    nestanite s forsiranjem tog januzaja

Komentiraj...
Vidi sve komentare