To je to što me zanima!

Mexes: Izabrao sam odlazak u Milan umjesto Real Madrida

Prije sedam godina izabrao sam Romu umjesto Manchester Uniteda, a sada veliki Milan umjesto odlaska u Real Madrid, rekao je Philippe Mexes, novi igrač Milana
Vidi originalni članak

Nikad neću zaboraviti Rim, svoje suigrače iz Rome i predivne navijače. Svi će zauvijek ostati u mom srcu, rekao je francuski stoper na svojoj prvoj konferenciji za novinare otkad je potpisao za Milan.

- Proveo sam sedam predivnih godina u Romi i zahvaljujući tome sam izborio priliku da nastupim za ovako veliki klub kao što je Milan, koji sam odabrao ispred Real Madrida. Baš kao što sam prije sedam godina odabrao Romu ispred Manchester Uniteda. Ovo je moja prilika da zaradim svoje reprezentativno mjesto - veli Francuz.

Iako je najavio borbu za francusku reprezentaciju, Mexesu neće biti lako ni ući u početni sastav prvaka Italije jer na njegovoj poziciji vladaju starosjedioc Nesta, iskusni Yepes i vjerojatno najbolji stoper u klubu Thiago Silva.

- Poštujem svakog igrača. Očito je da je konkurencija jaka, ali dat ću sve od sebe kako bi dao svoj doprinos momčadi. Čak i da se ne dogodi više nijedan transfer, Milan je i dalje prvi favorit za osvajanje "scudetta" - zaključio je Francuz.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • MeskoBiscevic 16.07.2011.

    Naravno da ce igrati u prvoj postavi umjesto Silve i Neste :)

  • mido91gunit50 15.07.2011.

    sramota napustio je klub koji ga je napravio klub u kom je bio postovan od strane navijaca ko totti i de rossi izdo je klub

  • Peruzzi 15.07.2011.

    Ima pravo, bar ce ovdje bit u pocetnoj postavi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare