To je to što me zanima!

'Uopće nije bitno je li rezultat pošten, Chelsea je sad favorit'

Ovo je bilo gotovo savršeno. Imamo sjajan rezultat. Kad igrate protiv njih morate biti ubojiti pred golom. Sad je to 50-50 u postocima za prolaz u finale, smatra Di Matteo
Vidi originalni članak

Nogomet se ne vrti oko posjeda lopte, jer bi onda mi pobijedili svaku utakmicu. Treba gurnuti loptu u mrežu, rekao je odmah nakon poraza od Chelseaja trener Barcelone Pep Guardiola, koji nije previše 'kukao' već je stoički prihvatio nekoliko nevjerojatnih promašaja svoje momčadi:

- Nije lako napadati kad se protivnička momčad brani s 10 igrača. Sad je Chelsea favorit, 1-0 je odličan rezultat. Bit će to veliki izazov. Uopće nije bitno je li rezultat pošten ili nije.

Trener Chelseaja bio je pak oduševljen.

- Ovo je bilo gotovo savršeno. Imamo sjajan rezultat. Kad igrate protiv njih morate biti ubojiti pred golom. Pokazali smo odlučnost i hrabrost. Sad je to 50-50 u postocima za prolaz u finale - rekao je Roberto Di Matteo.

Apsolutni junak utakmice bio je strijelac jedinog gola Didier Drogba.

- Puno smo naučili i popravili se u odnosu prije tri godine kad smo igrali s njima. Imamo dobar rezultat, a tamo ćemo probati zabiti još jedan gol. Svaku utakmicu Lige prvaka postavlja mi se isto pitanje, je li mi to posljednja utakmica u Ligi prvaka. Ja sam samo sretan što igram.

Kapetan Chelseaja John Terry bio je iskren nakon utakmice.

- Nismo dodirnuli loptu prvih 10-15 minuta. Drogba je bio nevjerojatan, ali to je Didier. Bit će teško u uzvratu jer su i večeras promašili puno šansi. Imat će ih i u uzvratu, to je jasno. No, ne bojimo ih se, ali ih poštujemo.

Andres Iniesta žali za propuštenim šansama.

- Nedostajalo nam je mudrosti pred golom. Oni su se dobro branili, a na Nou Campu ćemo pred našim gledateljima morati biti agresivniji.

Idi na 24sata

Komentari 150

  • podvodna_neman 21.04.2012.

    Mislim da se Chelsea neće moći nositi s Bayernom u finalu, ovi su protiv Reala odigrali strašnu utakmicu.

  • DejanLučić 19.04.2012.

    Nisam Taj, bogati ti čovječe si najnerealnije i najsmješnije stvorenje na zemlji, tebi mater kad bi rekla da je Barca samo isfurena namještaljka šta i jeste ti bi je na smrt pretukao, pa jebe mi se i za Real i za Barcu i za nogomet, ali čovječe čuješ li ti sebe, mislim vidiš li ti kakve kretenizme pišeš, došao sam na ovaj članak samo da ti napišem da se skoncentriraš na svoj život i da prestaneš bacati drkicu na messinu ,alexu sanches, i penalonu, ima još čari u životu, nađi si curu uživaj , školuj se (ovo će tebi izuzetno dobro doći) i prestani dolaziti na ovaj portal da te ljudi zaborave , moj savjet

  • vmislav7 19.04.2012.

    nema boljeg prizora od grca na licu navijaca barcelone i trenera drogba vas je odradio pokrite se po usima necete bit prvaci niti cete proc u finale .Hvala vam i dovidenja

Komentiraj...
Vidi sve komentare