To je to što me zanima!

Miami Heat ponudio Wadeu novi petogodišnji ugovor

Miami Heat ponudio je produljenje suradnje svom najistaknutijem članu Dwyaneu Wadeu, najboljem strijelcu prošle sezone u najjačoj košarkaškoj ligi
Vidi originalni članak

Pred Dwyaneom Wadeom, kojem sljedeće sezone istječe važeći ugovor s momčadi s kojom je 2006. osvojio naslov NBA prvaka, sada su dvije mogućnosti - prihvatiti ponudu koja bi ga uz Miami vezala do 2014. ili odraditi još sezonu koja je pred njim i nakon toga osluhnuti ponudu tržišta. Nekoliko je puta prošle godine Wade rekao kako je zadovoljan u dresu Heata, ali kako bi volio vidjeti da se momčad ojača i tako još jedanput pokuša napasti tron lige. U prošloj je sezoni Wade postigao najbolje prosjeke karijere, počete u sezoni 2003./2004. Bio je najbolji strijelac lige (30,2 poena), ubacio je za sebe rekordnih 88 trica, bilježio je u prosjeku 2,2 osvojene lopte po susretu, 1,3 blokade, a odigrao je i najviše utakmica (79) otkad je došao u ligu.
- Osjećam se počašćenim i blagoslovljenim za početak time što sam uspio u NBA ligi, a potom i pozicijom u kojoj jesam. Igram u momčadi koja me želi i dalje, a to mnogo znači. To je fenomenalno - kazao je Wade.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare