To je to što me zanima!

M. Schumacher ozlijedio glavu na skijanju: 'Bio je pri svijesti'

Michael Schumacher, sedmerostruki prvak Formule 1, ozlijedio je glavu u padu na skijanju u Francuskoj. Lupio je u kamen, no imao je kacigu te nije teže ozlijeđen
Vidi originalni članak

Sedmerostruki svjetski prvak u Formuli 1 Michael Schumacher (44) ozlijedio je glavu u padu na skijanju u francuskom Meribelu. Iako se u prvim izvještajima nagađalo kako je riječ o teškoj ozljedi, Michael je glavu ozlijedio tek lakše te je odmah helikopterom prevezen u bolnicu u Grenobleu, javlja francuski Europe1.

- Policija obavlja očevid, a Michael je prevezen u bolnicu - rekao je direktor skijaške staze u Meribelu Christophe Gernignnon-Lecomte te odmah odbacio nagađanja o teškoj ozljedi:

Schumacher je lupio glavom o kamen, no na sreću imao je kacigu. Pomoć je stigla za manje od deset minuta. Izgledao je šokirano i malo potreseno, ali bio je pri svijesti. Vjerojatno je riječ o ozljedi glave, no nije ništa ozbiljno - prenosi riječi direktora staze Corriere dello Sport.

Legenda oktanskog sporta ozlijeđena je u nedjelju oko 11 sati nakon čega je hitno prebačen u bolnicu. Informacije o detaljima ozljede Schumachera još nisu dostupne, no prema svemu sudeći ne radi se o teškoj ozljedi glave kao što se sumnjalo u prvi trenutak.

Legenda Formule 1 s najviše naslova

Stariji Schumacher legenda je Formule 1, sedmerostruki je svjetski prvak, a smatraju ga jednim od najboljih vozača F1 svih vremena. Ima najviše osvojenih naslova, pobjeda, najbržih krugova, najboljih startnih pozicija i utrka u jednoj sezoni. U mirovinu je otišao na kraju sezone 2012. nakon što se vratio na stazu poslije četiri godine pauze.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • AdamJozić 29.12.2013.

    Briga me za Šumija, što se pentra po planinama, ljudi su gladni kruha a mediji nas obasipaju sa ovakvim vjestima, želim mu brzi oporavak ali nas ne umarajte sa takvim člancima .....

  • macerr 29.12.2013.

    Schumacher je navodno u životnoj opasnosti. Krvarenje u mozgu.

  • Bassanac 29.12.2013.

    Navodno krvarenje u mozgu :(((

Komentiraj...
Vidi sve komentare