To je to što me zanima!

Michel Platini: Prijedlog Premiershipa je smiješan!

Predsjednik Uefe ismijao je prijedlog engleskog Premiershipa o održavanju ekstra kola diljem svijeta i smatra da je ta ideja potpuno besmislena
Vidi originalni članak

Predsjednik Uefe Michel Platini, ismijao je prijedlog engleskog Premiershipa o održavanju ekstra kola diljem svijeta. Naime, počevši od sezone 2010./2011. vodstvo Premiershipa kani u siječnju organizirati ekstra ligaško kolo koje bi svih 20 klubova u deset utakmica odigralo u pet različitih gradova diljem svijeta. Kao moguće prekooceanske destinacije, spominju se Bangkok, Peking, Dubai, Hong Kong, Johannesburg, Melbourne, Miami, New York i Singapur.
- To je komična i čudna ideja. Smijem se takvom prijedlogu jer mislim kako ga Fifa nikad neće prihvatiti, kao i navijači i nacionalni savezi. Ideja je jednostavno besmislena. Uskoro u Engleskoj više nećete imati domaće predsjednike klubova, već sada nema domaćeg nacionalnog izbornika, kao ni domaćih igrača, a uskoro čak ni klubovi ne bi trebali igrati u domovini. To je jednostavno smiješno - izjavio je Platini za Daily Telegraph i dodao:
 - Engleski nogometni savez neće prihvatiti takav prijedlog.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torcida_4ever 09.02.2008.

    presmijesan!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare