To je to što me zanima!

Mićo već "potopio" Barakude: Nemojte se ljutiti kad izgube

Ne možete tako "kad izgube", ispravio je legendarnog HTV-ovog komentatora Miću Dušanovića naš kapetan Josip Pavić. Mićo se odmah ispravio: "Da, ako izgube"
Vidi originalni članak

Hrvatska večeras ide po prvi polufinale Eura nakon šest godina. Barakude od 20.15 igraju protiv Mađarske u Beogradu. Hrvatska je bez prolaska među četiri najbolje reprezentacije u Europi od EP-a u Zagrebu. Tada smo uzeli naše jedino eurozlato.

Uoči utakmice protiv Mađara legendarni komentator HTV-a Mićo Dušanović pričao je s vaterpolistima i napravio mali gaf. Mićo je ugostio Sandra Sukna, Maru Jokovića i Josipa Pavića koji su najavili četvrtfinalnu utakmicu za HRT .

No Mićo je u odjavi rekao da se nitko ne bi trebao ljutiti kad naši izgube utakmicu.

- Poštovani gledatelji, spomenuo sam na početku koliko medalja imaju ovi momci. Oni će dati sve od sebe, prema tome nemojte biti ljuti kad izgube - rekao je Mićo.

- Ne možete tako. Kad izgube - usprotivio se kapetan Pavić .

- Ako izgube - ispravio se Mićo.

- E tako već može - dodao je Pavić, a sve je završilo u šaljivom tonu.

- Protiv Mađarske ćemo morati dati i zadnji atom snage kako bismo slavili. Kod njih nikad ne znaš kako će završiti. Ako ih krene šut, onda si u problemima. Imaju i dobru kontru. Ako to zaustavimo, u prednosti smo - smatra Josip Pavić.

- Mađari još nisu pokazali pravo lice. Pravo natjecanje počinje u četvrtfinalu. Ovo je možda i najvažnija utakmica jer pobjedom ulaziš u borbu za medalje - rekao je Sukno.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Samo pošteno 19.01.2016.

    Mico kao baba Vanga!

  • Luka Vračan Millonarios 19.01.2016.

    panjino zacopro si mi tiket samo ću Hrvatsku fulat

  • Bambusa 19.01.2016.

    Tučemo večeras Mađare i Islanđane u rukometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare