To je to što me zanima!

Mihajlović i FSS poslali izraze sućuti nakon Vlatkove smrti...

Srpski nogometni savez na službenim je stranicama objavio priopćenje povodom smrti Vlatka Markovića. Izraze sućuti poslao je i srpski izbornik, Siniša Mihajlović
Vidi originalni članak

Vlatko Marković za reprezentacije bivše Jugoslavije odigrao je 16 utakmica, bio je član generacije koja je 1962. na Svjetskom prvenstvu u Čileu osvojila četvrto mjesto. 

Posljednju utakmicu za bivšu državu odigrao je protiv Njemačke u rujnu 1962.

Nakon izraza sućuti koje su uputili Dinamo, HNS i predsjednik HNS-a Davor Šuker, Ćiro Blažević..., javio se i Nogometni savez Srbije te izbornik Siniša Mihajlović.

Na službenim stranicama stoji priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Priopćenje FSS-a:

"U ime Nogometnog saveza Srbije telegrame sućuti predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru i izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanović, kao i članovima obitelji pokojnog Markovića, uputili su predsjednik Tomislav Karadžić i generalni tajnik Zoran Laković. 

Također, telegram sućuti predsjedniku Šukeru i članovima obitelji pokojnog Markovića uputio je i Siniša Mihajlović, izbornik reprezentacije Srbije."

Ćiro u suzama: Marković je bio velik igrač, trener i predsjednik

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Neutralni 23.09.2013.

    Bez obzira što i meni Marković nije odgovarao zadnjih godina na svojoj funkciji, fino je da su se sjetili i poslali sućut (nema veze dali se radi samo o kurtoaziji).. Malo dobre volje i ljudskosti nikome ne škodi i daleko je bolje nego pljuvanje jednih po drugima. Laka mu zemlja! Bio je veliki igrač.

  • bevanda1950 23.09.2013.

    Aaron Ramsey scored again... If you know what I mean... :D

  • Legenda17 23.09.2013.

    Mafija mafiji ruku mije, pare ne pitaju za nacionalnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare