To je to što me zanima!

Drama: Mihajlović je krenuo na navijača, policija ga spriječila...

Uoči finala Talijanskog nogometnog kupa kojeg je Lazio dobio s 2-0 protiv Atalante, srpski trener Siniša Mihajlović se posvađao s navijačem Lazija, a fizički sukob je spriječila policija koja ga je zaustavila
Vidi originalni članak

Fnale Talijanskog kupa obilježio je sukob navijača i policije, a u drami se našao i srpski trenerski stručnjak Siniša Mihajlović.

MIKIJU PRVI TROFEJ JOŠ OD DINAMA Badeljev Lazio srušio Pašalića u napetom finalu kupa Italije...

Malo je nedostajalo da se Mihajlović i fizički obračuna s jednim navijačem Lazija, a sukob je spriječila policija koja ga je zaustavila. Mihajlović je trenutno na klupi Bologne, a u Rim je stigao pogledati Lazio, momčad čiji je dres nosio tijekom igračke karijere.

Dok se kretao prema ulazu na Olimpico, Mihajlovića je krenuo vrijeđati jedan od navijača, a umjesto da ostane hladne glave i prođe pokraj njega, Mihajlović je krenuo prema njemu. Zaustavila ga je policija i tako spriječila veći incident.

Policija je u srijedu navečer imala pune ruke posla s navijačima Lazija koji su palili i njihove automobile.

Lazio je uzeo naslov pobjedom nad Atalantom 2-0, strijelci su bili Sergej Milinković-Savić i Joaquin Correa. Rimskoj momčadi to je sedmi naslov u Kupu, prvi nakon 2013. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 16.05.2019.

    Trebali su ga pustit da ga navijac razbije

  • trusa 16.05.2019.

    Držite me, udarit ću ga.... kako da ne!

  • cupakabra2 16.05.2019.

    Malo je nedostajalo da se Mihajlović i fizički obračuna s jednim navijačem.. ha,haa.. a desetak policajaca oko njega.. ti su mi najači.. kad vide da je policija između skaču do neba..

Komentiraj...
Vidi sve komentare