To je to što me zanima!

Mihajlovićevo stanje ponovno nije dobro, navijači zabrinuti: 'Sad je s najmilijima i tješe ga'

Clemente Mimun, voditelj i novinar koji s Mihajlovićem dijeli veliku ljubav prema Laziju, jutros je na Twitteru objavom zgrozio javnost koja nema informacije što se točno događa
Vidi originalni članak

Tri i pol godine traje borba Siniše Mihajlovića (53) s leukemijom. Bivši jugoslavenski reprezentativac, koji je rođen u Vukovaru, zdnja tri mjeseca nije trener Bologne, a obitelj ne otkriva detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

Upravo je zato javnost zabrinula objava Clementea Mimuna (69), talijanskog voditelja i novinara, Mihajlovićeva prijatelja i velikog navijača Lazija. Na Twitteru je u srijedu objavio intrigantnu poruku:

"Forza Siniša!"

Mimun nije objasnio zašto je poslao poruku podrške Mihajloviću upravo sad i što se događa, što su mu zamjerili u komentarima.

"Možda ne shvaća da objavom takvog tvita koji nije odobrila obitelj zadaje muke ne samo simpatizerima trenera, nego i drugima koji se bore protiv leukemije", napisao je jedan.

"Od danas ga više ne pratim. Čak i da nešto zna, ima mobitel i mogao bi mu izravno napisati, a ne ovdje tražiti lajkove. Sramotno je unaprijed dati nešto u javnost. Uvijek sam mu se divio, totalno razočaranje", tvrdi drugi.

"Ako nešto znaš, reci. Ako ne znaš, šuti. Ako želiš samo dati podršku, možeš poslati privatnu poruku. Stvaranje pompe o nečijem zdravlju kao da se radi o transfer bombi je odvratno", napisao je jedan korisnik Twittera.

Urednik programa RadioRadija Ilario Di Giovambatista pojasnio je o čemu se radi.

"U 11.53 Siniša Mihajlović je stabilno. Vijesti koje kruže u porukama potpuno su lažne. Istina je da mu se u posljednjih nekoliko sati zdravstveno stanje pogoršalo. Okružen je ljubavlju najmilijih koji ga tješe", napisao je.

Mihajlović se bori s akutnim oblikom mijeloidne leukemije koja se najčešće javlja u srednjoj dobi, nakon 50. godine. Bologna mu je početkom rujna nakon tri i pol godine suradnje uručila otkaz jer je u prvih pet kola osvojio svega tri boda.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • MatijaKezele 15.12.2022.

    Kako god, što god da je izjavio, nadam se da će se izvući, vrhunski izvođač slobodnih udaraca. Nemojte se veselit ničijoj bolesti ljudi da ne bi to imali u svojoj kući, on nije ubijao, njemu je ispran mozak samo. Još jednom kažem, nemojte se veselit ovome jer vam se to lako vrati ko bumerang na vašim najmilijima, a to ne želite sigurno.

  • jumar 15.12.2022.

    Rekao mi je davno jedan čovjek star 104 godine kako je u redu što mora umrijeti, ali umrijeti a ne krepirati, odnosno skončati u patnji i bez igdje ikoga kao napušteni pas. Siniši želim da se ne pati i da bude okružen svojim bližnjima. Neka drugi svodi račune, a ne mi obični smrtnici koje kad tad čeka ista sudbina.

  • Palmanova 14.12.2022.

    dobra vijest

Komentiraj...
Vidi sve komentare