To je to što me zanima!

Mihajlovićeva supruga moli za Sinišino zdravlje u Međugorju

Arianna Rapaccioni Mihajlović oslonac je suprugu Siniši u borbi s leukemijom. Liječenje ide dobro, ali troši snagu pa je Arianna novu energiju i mir u molitvi potražila u Hercegovini, u Međugorju
Vidi originalni članak

"A onda ima i dana u kojima se ti i sunce ne bojite nikakvog zalaska...", napisala je Arianna Rapaccioni Mihajlović na svojem Instagram profilu objavljujući pratiteljicama i pratiteljima da je u Hercegovini, u Međugorju,

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ariannin suprug Siniša Mihajlović (50), trener Bologne, a nekad nogometaš Intera, Lazija, Sampdorije i Rome te trener Milana, Torina i i izbornik Srbije, objavio je 13. srpnja kako mu je dijagnosticirana leukemija te da nakon suza i pomirenja sa stvarnošću kreće u borbu sa bolešću uz punu vjeru u potpuni oporavak.

ŠOK ZA SRPSKOG TRENERA Mihajlović je teško bolestan i prekid karijere je neizbježan...

I liječenje traje, ide dobro, Mihajlović čak i sjedne na klupu pa vodi svoju momčad, ali i njemu i cijeloj obitelji ta borba crpi snagu, a Arianna je mir i nove molitve za suprugovo ozdravljenje potražila u Međugorju, mjestu u kojem brojni vjernici dolaze moleći Gospu za svoje potrebe.

Arianna je Rimljanka, nekad televizijska voditeljica, a ona i Siniša imaju čak petoro djece, dvije kćeri i tri sina. 

Inače, i sam je Siniša Mihajlović prije deset godina posjetio Međugorje pa gospođu Ariannu za to mjesto vežu i lijepe, a obiteljske uspomene. U Međugorju je molila u molitvenim oazama Križevcu i na Brdu ukazanja, a u Hercegovinu je došla sa nekoliko obiteljskih prijatelja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 23.10.2019.

    Jako će mu to pomoći.

  • rothmans 23.10.2019.

    vrijeme je da se i siniša vrati katoličkoj vjeri svojih predaka

  • Prekrasni 23.10.2019.

    Što se vi sprdate s tuđom nesrećom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare