To je to što me zanima!

Miho Bošković: Možemo do kraja, do naslova prvaka!

Vaterpolisti dubrovačkog Juga plasirali su se na Final Four, osmi put u povijesti, te šesti put u nizu. U uzvratu je Jug pobijedio Barcelonetu 10-9
Vidi originalni članak

Nakon prve utakmice u kojoj su pobijedili Barcelonetu 9-7, Miho Bošković samouvjereno je rekao.
- Sve je gotovo, izborili smo Final Four!
Na početku uzvrata u Gružu jugaši su poveli 2-0 i riječi kapetana Juga zvučale su prilično realno. No, umjesto lake pobjede započelo je mučenje. Španjolci zabijaju tri gola u nizu, prelaze u vodstvo koje drže većim dijelom susreta.
- Nismo dobro igrali, bila je to velika muka - rekao je Bošković nakon utakmice koju su jugaši na kraju uspjeli pobijediti 10-9 i šesti puta u nizu izboriti Final Four.
Novom pobjedom nije završio jugaški put, ambcije su im puno veće.
- Final Four je za mjesec dana, do tada ćemo sigurno podići razinu svoje igre i možemo jako puno - kazao je Bošković, a na pitanje što znači jako puno, ekspresno je odgovorio.
- Do kraja, do naslova europskog prvaka!
Prvi protivnik na tom putu bit će im aktualni prvak Europe, Primorac, momčad koja je uložila goleme novce u igrače, ali momčad koju Dubrovčani sigurno mogu pobijediti.
- Pokazali smo nedavno da možemo igrati s njima i uvjeren sam da smo ih spremni pobijediti - optimističan je dubrovački kapetan koji smatra da će ih u finalu na drugoj strani čekati Partizan.
- I njih možemo pobijediti, Jug može dobiti svakoga u Europi!

Idi na 24sata

Komentari 4

  • graziella 14.04.2010.

    Tres, tres trese se ko u juga dirne................

  • st1986 14.04.2010.

    jedina svijetla točka hr. klupskog sporta zadnjih godina.

  • gandalf_1 14.04.2010.

    svaka čast.bravo momci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare