To je to što me zanima!

Mijatović: Luka je uz Ronalda najvažniji nogometaš Reala

Kada Modrića nema u momčadi nastaje ozbiljan problem za Real, a nakon prošle sezone kada se dva puta ozlijedio, sada to svi znaju, rekao je Mijatović za tportal
Vidi originalni članak

Luku Modrića gledam uživo praktički svaki tjedan tijekom sezone, a puno se i privatno družimo. On je zadnjih godina napravio nešto veliko i vrlo komplicirano! Naime u klubu kao što je Real Madrid uspio se tako brzo nametnuti te postati uz Cristiana Ronalda najvažniji igrač, nahvalio je Modrića Predrag Mijatović u drugom dijelu razgovora za tportal.

Bivši napadač i sportski direktor Reala želio je Luku dovesti u Madrid još dok je igrao u Dinamu, no tada je Modrić otišao u Tottenham.

- Kada Modrića nema u momčadi to postaje ozbiljan problem za Real, a, vjerujte, nakon prošle sezone kada se dva puta ozlijedio, sada to svi znaju - kaže Mijatović te zaključuje:

- Nadam se kojoj tituli, recimo naslovu prvaka Španjolske. Sve ovisi o Modriću i vjerujte svi od navijača do novinara drže fige da Modrić bude super. Naravno i ja kao njegov prijatelj.

Cijeli intervju s Mijatovićem pročitajte na tportalu.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • MKingston35 07.08.2015.

    svaka cast lukica,biti imenovan najboljim igracem uz ronalda kraj jednog balea koji je placen 100m,svaka cast

  • el damp lac 06.08.2015.

    dosadni ste vise u pm sa modricem i realom

  • parcov 06.08.2015.

    Modrić je glavni igrač Reala,...vidimo po pljesku navijača Reala,..

Komentiraj...
Vidi sve komentare