To je to što me zanima!

Mijatović: Messi će se uključiti u dovođenje Modrića u Ameriku!

Modrić je u zadnjoj godini ugovora s Realom, a još nije odlučio o svojoj budućnosti. Više je puta istaknuo kako želi igrati u Realu dok je to moguće, ali ako dođe vrijeme za rastanak, Modrić svakako ima opcija
Vidi originalni članak

Prvi put u svojoj karijeri, Luka Modrić (38) nije igrao u dvije uzastopne utakmice za Real Madrid, a da nije ozlijeđen ili suspendiran. 'Kraljevski klub' započeo je novu eru koju predvodi Modrićev nasljednik, Jude Bellingham (20).

Mladi Englez zabio je sedam golova uz dvije asistencije u osam utakmica za Real u svim nastupima, a Modrić svoje prilike uglavnom dobiva s klupe. Odigrao je samo 206 minuta u šest utakmica u La Ligi, od čega je tek dvije počeo od prve minute.

Modrić je u zadnjoj godini ugovora s Realom, a još nije odlučio o svojoj budućnosti. Kapetan 'vatrenih' više je puta istaknuo kako želi igrati u Realu dok je to moguće, ali ako dođe vrijeme za rastanak, Modrić svakako ima opcija. 

TEŠKI DANI ZA MAESTRA Video koji je rastužio navijače: Modrićev pogled otkriva sve

Konkretnije, na Floridi. Inter Miami želi dovesti Modrića i tako osnažiti momčad koju predvodi Lionel Messi (36), kojem su se pridružili i bivši suigrači iz Barcelone, Sergio Busquets i Jordi Alba

Predrag Mijatović, umirovljeni crnogorski nogometaš koji je igrao i za Real Madrid, rekao je za La Ser kako Messi želi vidjeti Modrića u dresu Inter Miamija.

NEŠTO SE DOGAĐA Marca: Postoji li slučaj Modrić? Hrvat je opet zakovan za klupu

- Modrić je dobio nekoliko ponuda iz MLS-a, posebno od Inter Miamija. Lionel Messi osobno je zainteresiran za mogući dolazak Modrića - rekao je Mijatović.

Modrić i David Beckham, koji je vlasnik Inter Miamija, zajedno su ljetovali na otoku Šipan u Hrvatskoj u kolovozu. Tada su i počele moguće glasine oko Modrićevog odlaska u SAD.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • MIRJANA DRUZINEC 03.10.2023.

    LUKA NE IDI U INTER MOLIM TE BIT CE TI GORE NEGO U REALU MOLIM TE NE IDI

  • 03.10.2023.

    Nek dodje u Hajduk!

  • komentator/Luka 02.10.2023.

    to bi mu bilo dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare