To je to što me zanima!

Mijenja trenere kao na traci... Konjuh je raskinula s Prpićem

Ana Konjuh u potrazi je za novim trenerom nakon samo dva mjeseca suradnje s Goranom Prpićem. Mlada hrvatska tenisačica nikako da pogodi pravi angažman
Vidi originalni članak

Goran Prpić više nije trener Ane Konjuh. Mlada hrvatska tenisačica podijelila je to s javnosti na svojoj stranici na Facebooku. Iznenađujuća je to vijest jer je bivši hrvatski tenisač i izbornik reprezentacije s Dubrovkinjom surađivao tek dva mjeseca.

"Unatoč obečavajućem početku sezone s finalom u Aucklandu, Goran Prpić i ja smo odlučili prekinuti suradnju. Moj tim i ja želimo sve najbolje Goranu u daljnjim izazovima koji su pred njim. Više obavijesti o mojim novim suradnjama ili mom novom treneru sljedećih dana ili tjedana", napisala je Ana.

Prpić je dogovorio angažman s Anom krajem studenog, nakon samo sedam mjeseci njene suradnje s Jelenom Kostanić Tošić. Takav je potez Ana opravdala svojom neusklađenošću želja i potreba za vrhunskim profesionalnim angažmanom trenera u tenisu te Jeleninim obiteljskim obvezama.

Dubrovkinja će od ponedjeljka biti 39. tenisačica svijeta, a u Prpićevu "mandatu" odigrala je tek dva turnira. Dogurala je do finala Aucklanda gdje ju je zaustavila Amerikanka Lauren Davis, a na Australian Openu zapela je u drugom kolu protiv ruske Australke Darije Gavrilove.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • FARGO 30.01.2017.

    Luedilo

  • uglykidviky 30.01.2017.

    Borna all the way

  • hrgonus 30.01.2017.

    Propuh

Komentiraj...
Vidi sve komentare