To je to što me zanima!

Mijenjali se transparenti na Poljudu, došao i Peruzović

'Dosta je afera, vratite posal radnicima škvera!' glasila je jedna od dvije poruke. Ova prva je bila posvećena radnicima splitskog brodogradilišta
Vidi originalni članak

Unatoč jakoj kiši, koja je od prve do zadnje minute natapala travnjak, na Poljud je stiglo gotovo 4.000 gledatelja. Zdušno su bodrili svoje ljubimce, jedino je Anas Sharbini, kada ga je Stako Poklepović izvukao iz igre zbog udaranja Maria Sačera, ispraćen žestokim zvižducima i povicima.
Na sjevernoj tribini Torcida je tijekom utakmice podigla dvije poruke. Prva je bila posvećena radnicima splitskog brodogradilišta.
'Dosta je afera, vratite posal radnicima škvera!'
Druga, očekivano, predsjedniku HNS-a Vlatku Markoviću.
'Ovaj narod za Hrvatsku je krvaria, pobjedama se radova, uz poraze tugova, al krija se i prida nikad nije! Uzeli ste nam reprezentaciju, ponos ne možete! Markoviću odlazi!'
Utakmicu Hajduka i Varaždina na Poljudu je gledao i nekadašnji igrač i trener Hajduka Luka Peruzović, koji je sjedio i na klupi Hajdukovog slijedećeg europskog protivnika Anderlechta.
- Nisam dovoljno dobro upoznat sa snagom Hajduka ili Anderlechta, ali sam uvjeren kako uz puni Poljud i podršku publike Hajduk može doći do bodova – rekao je Peruzović, koji se nakon utakmice zadržao u razgovoru sa Stankom Poklepovićem.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tnnt 26.09.2010.

    kao neki kodeks usvojili a hukanje,bacanje cipela jel to kodeks ponašanja...

  • BERISLAE 26.09.2010.

    Hajduk živi vječno...iza Dinama.

  • Pro-bet-analiza 26.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare