To je to što me zanima!

Mika, ti si naš samuraj, nemoj ići od nas! Japanci u suzama

NEMOJ IĆI OD NAS Fanovi su sportaša grlili i ljubili dok se opraštao od kluba. Djeca su strpljivo čekala u ogromnim redovima kako bi našeg nogometaša ‘užicali’ autogram za uspomenu
Vidi originalni članak

Prošloga se tjedna oprostio od nogometnog kluba Sanfrecce Hiroshima. Navijači su na tribinama prvo skandirali Mikićevo ime, a potom za njim plakali. Nogometaš je prije konačnog rastanka fanovima potpisivao svoje dresove i plakate.

 

Mihael Mikić (37) devet je godina proveo u japanskom nogometnom klubu gdje je bio miljenik suigrača i navijača. Stoga su njegovi obožavatelji strpljivo čekali u ogromnim redovima kako bi popričali sa Zagrepčaninom te ga ‘užicali‘ autogram za uspomenu. Obožavatelji su euforično grlili našeg nogometaša koji nije skidao osmijeh s lica.

Mikić je u grad Hirošimu došao 2009. godine i u devet sezona odigrao je 221 utakmicu za japanski sastav. Zabio je osam golova i osvojio tri naslova prvaka.

- Privatno sam živio bez ikakvih ekscesa i nisam zastranio u noćnom životu. Naravno, morate ponekad izaći, pa i popit’ koju, ali sve u granicama. Japanci su očito to prepoznali te mi napravili oproštaj za pamćenje - rekao je za 24sata nogometaš koji se 8. prosinca vraća u rodni Zagreb.

  • VRAĆA SE NA KNEŽIJU Nogometaš je najavio kako će sa suprugom Ljupkom na zagrebačkom kvartu otvoriti kafeteriju
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Skanjac 04.12.2017.

    Gledam komentare i ne vjerujem. U Japanu legenda, čovijek... U Hrvatskoj nula, propuh... Sramimo se! Mika sve najbolje, nadam se da bus sa povratkom igral za veterane Dinama. Zaslužil si.

  • kimba00 04.12.2017.

    Kad ovakav propuh mlati pare...

  • Arzancanin 04.12.2017.

    Ma nula od igrača... Možda simpa čovjek ali kao igrač ništa 🇭🇷🇭🇷🙄🙄⚽⚽⚽⚽

Komentiraj...
Vidi sve komentare