To je to što me zanima!

Mikanović ide u Dansku, Milić se sastao s čelnicima Hajduka

Prema dostupnim informacijama Hajduk će za Mikanovića dobiti oko 400.000 eura odštete, uz 15 posto od eventualnog budućeg transfera iz danskog Aarhusa
Vidi originalni članak

Dino Mikanović otputovao je na liječnički pregled te ukoliko sve prođe prema očekivanjima, potpisat će ugovor s jednim od najstarijih danskih prvoligaških klubova - Aarhusom.

Hajduk je dovođenjem mladog reprezentativca Dina Mikanovića prije dvije sezone namjeravao dugoročno riješiti pitanje desnog boka, no na koncu je ispalo da se Dino mučio u Hajduku, ali i Hajduk s njim.

Naime, Mikanović je po svojim karakteristikama i navikama krilni igrač, a Hajduku je trebao klasičan bek pa je Mikanović uglavnom grijao klupu te ulazio kad bi Vršajević bio spriječen ozljedom ili kartonima. I u ovu sezonu ušao je kao bek, što ga nije zadovoljavalo, pa je uspio s Hajdukom dogovoriti uvjete razlaza. Prema dostupnim informacijama riječ je o oko 400.000 eura odštete, uz 15% od eventualnog budućeg transfera iz Aarhusa, u kojem će ga dočekati još jedan bivši igrač Hajduka, Josip Elez, koji je tamo stigao na posudbu iz Lazija.

Hrvoje Milić pregovara s Hajdukom

Još uvijek je aktualan i angažman Hrvoja Milića, koji je na Maksimiru gledao derbi te se sastao s čelnicima Hajduka. Milić još nije riješio arbitražu s Rostovom, a ima i nekoliko vrlo konkretnih i izdašnijih ponuda iz Italije, Ukrajine i Rusije, no intrigira ga povratak u Hajduk, u kojem nikad nije dobio pravu priliku, te mogućnost da se dobrim igrama nametne izborniku Kovaču za mjesto među putnicima na EP u Francusku sljedeće godine.

Slavko Midžor/Pixsell
Idi na 24sata

Komentari 14

  • slavonija 14.07.2015.

    Sretno našem slavoncu u Danskoj !

  • DoridDragović 14.07.2015.

    mslm da.je 20% za ubuduce,al dobar posal s obzirom na ne bas dobre partije. kao da ga nesto kocilo cijelo vrijeme

  • kotač 14.07.2015.

    Milić nije jedan od onih kad kaže "od malena navijam za Hajduk" pa to ispada floskula. Lik je dok je igrao za Osijek i Istru išao na gostovanja sa Torcidom, a osobno sam ga vidio na Maksimirskom jugu u nedjelju. Njegova velika želja je povratak u Hajduk, ali menadžeri ga guraju u Njemačku prvenstveno. I Hajduku od Mikanovića ide 20% od budućeg transfera a ne 15%. Dobar posao za igrača koji ništa nije pokazao u 2 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare