To je to što me zanima!

Mikica u finalu poslije 16 god.: Čudesan je osjećaj pobjeđivati

Najbolja hrvatska tenisačica Mirjana Lučić-Baroni pobijedila je Juliju Görges u polufinalu WTA-turnira u Québecu 6-4, 5-7, 6-2. Prvi joj je to finale nakon 16 godina
Vidi originalni članak

Mirjana Lučić-Baroni pobrinula se za drugi sjajan rezultat hrvatskog tenisa ovu subotu. U polufinalu WTA-turnira u Québecu Mikica je svladala Njemicu Juliju Görges u tri seta (6-4, 5-7, 6-2) i izborila finale 250.000 dolara vrijednog turnira u Kanadi!

- Puno sam se trudila i igrala dobro, kao da mi je samo to bio cilj. No idem iz meča u meč i čudesan je osjećaj pobjeđivati. To je zadovoljština za moj trud i borbu, presretna sam što mi igra funkcionira - rekla je 32-godišnjakinja nakon meča.

Dvostruka pobjednica turnira u Bolu na Braču još krajem devedesetih fenomenalno je otvorila meč protiv pete nositeljice Görges i povela 4-0 uz dvostruki break. Iako se njena protivnica uspjela vratiti na 4-2, Hrvatica je imala snage i koncentracije sačuvati prednost te je uzela prvi set 6-4.

Njemica, koja dosad nikad nije igrala protiv Lučić-Baroni, vratila se u drugom setu napravivši dva breaka, od kojih je drugi bio ključan, pri vodstvu 6-5. Činilo se da je hrvatska tenisačica popustila pod pritiskom, ali ponovila je sjajnu igru i u trećem setu, ponovno napravila dvostruki break i iskoristila drugu meč-loptu za ulazak u finale.

Tamo je čeka Venus Williams, pobjednica američkog dvoboja protiv Shelby Rogers 6-3, 6-3.

WTA Québec, polufinale

  • Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) - Julia Görges (Njemačka, 5) 6-4, 5-7, 6-2
Idi na 24sata

Komentari 9

  • josh525 14.09.2014.

    Cestitke, tako mi je drago zbog Mikice.. nadam se pobjedi nad Venus, Imam neki tako dobar osjecaj :-))

  • fico11 14.09.2014.

    Ako se ne zanese previše lagano će dobit

  • eduard123 13.09.2014.

    ljudi moji nemogući dali je ovo moguće!?!??!?!?!??!?! heheh cini se da ipak je ,aJDE SAD JOS RAZBI venus i teojeto pozz,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare