To je to što me zanima!

Mikica: Nadam se da ću protiv Cornet imati bar troje navijača

Mirjana Lučić-Baroni uživa u izjednačenju najboljeg rezultata karijere na Roland Garrosu nakon što je izbacila treću nositeljicu, Rumunjku Simonu Halep 7-5, 6-1
Vidi originalni članak

Simona Halep ponovno je naletjela na crnu mačku. Nakon što ju je prošle godine izbacila na US Openu u četvrtom kolu, također u dva seta (7-6, 6-2), Mirjana Lučić-Baroni ponovila je sjajnu igru i u trećem kolu Roland Garrosa te svladala treću nositeljicu 7-5, 6-1.

- Znala sam da će njoj ova podloga odgovarati više nego meni, ali volim zemlju. Odrasla sam igrajući tenis na zemljanoj podlozi u Hrvatskoj. Volim bržu igru, ali i sad sam igrala jako dobro. Kad igram dobro, to funkcionira na bilo kojoj podlozi - rekla je 32-godišnja Mikica koja je izjednačila najbolji rezultat u Parizu iz 2001.

- Osjećam se kao da sam propustila najbolje godine, ali ne mogu puno toga učiniti. Želim uživati ovdje gdje sam sada. Tako sam ponosna na sebe, ovo je velika pobjeda - osvrnula se Lučić-Baroni na dugo razdoblje bez tenisa na najvišoj razini zbog financijskih i obiteljskih problema.

Sljedeća protivnica veteranki hrvatskog tenisa i polufinalistici Wimbledona 1999. bit će 29. nositeljica, Francuskinja Alizé Cornet. Zasigurno neće imati pretjeranu podršku publike, ali Mirjana je motivirana ostvariti još jedan veliki rezultat na Grand Slamu i ući u osminu finala.

- Nadam se da će barem troje ljudi navijati za mene - zaključila je kroz smijeh Mikica.

Odličan dan za hrvatski tenis zaokružila je i Donna Vekić koja je svladala Srpkinju Bojanu Jovanovski 6-4, 6-3. U trećem kolu čeka je još jedna Srpkinja, Ana Ivanović. Sedma nositeljica pobijedila je Japanku Misaki Doi 3-6, 6-3, 6-4.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • strmi007 28.05.2015.

    Sretno

  • kosmopolit 28.05.2015.

    Čestitke Mirjana za izvaneredan rezultat.. Nadam se da te igra i sreća posluže i u nastavku turnira kao i u nastavku karijere... Velika pobjeda i neka ih bude što više!!!

  • Pao i ustao. 27.05.2015.

    kvota ravno 10 na nju bila...sa 100 milja dobitak ravno milion

Komentiraj...
Vidi sve komentare