To je to što me zanima!

Mikulaj: Nabrojio sam 17 uroka i 49 prokletstava na Dinamu...

Problem je i loša karma, a kad bih krenuo sve ‘skidati’ pojedinačno, trajalo bi godinama, kaže iscjelitelj Kristijan Mikulaj. Nabrojao je 49 prokletstava i 17 uroka
Vidi originalni članak

Čak 17 uroka i 49 prokletstava letimičnim pregledom Dinama i maksimirskog stadiona pronašao je iscjelitelj Kristijan Mikulaj. Najveći problem ipak je Dinamova karma.

- Puno gorčine i negativne energije ima oko kluba. Čini mi se da je karmičko prokletstvo počelo famoznim novčićem u Kupu velesajamskih gradova, kad su ga osvojili - rekao je Mikulaj.

Dinamo je igrao protiv Spartaka. U Brnu su izgubili 2-0, u Zagrebu istim rezultatom pobijedili. Pobjednika je tad odlučivao sudac bacanjem novčića. Igrači "modrih" počeli su slaviti prije nego što je novčić pao na pod, sudac je nasjeo i Dinamo je prošao dalje.

- Kratkoročno je bilo koristi, Dinamo je prošao i osvojio trofej te sezone. Dugoročno je to loša karma. Sad bi trebalo puno energije i volje kod ljudi koje vode klub da se to promijeni - dodao je Mikulaj.

Karma je vezana i uz ljude koji su trenutačno u klubu.

- Ćiro Blažević je dobar primjer, on uz sebe vuče pozitivnu energiju. U Dinamu je sad nema, tamo kao da se stvorila neka crna rupa koja sve pozitivno proguta. Pitanje je i koliko ima volje da se takvo stanje promijeni - rekao je poznati iscjelitelj i dodao:

- Prokletstva i loša karma utječu i na buduće generacije. Najveći su razlozi te loše energije financijska priča i osobni interesi. Ima i jako puno ljubomore u tom klubu. Pitanje je je li taj famozni novčić i Mamićevo prokletstvo.

Mikulaj je pokušao pomoći Dinamu, odnosno osloboditi ga loše karme i prokletstva.

- To najviše ovisi o ljudima u klubu, ne mogu bez njihove volje do kraja pomoći. ‘Očistio’ sam maksimirski klub koliko sam mogao, ali to je teško bez volje čelnika. Pročistio sam klub ‘u komadu’, jer da pojedinačno idem rješavati sva prokletstva, karmu i uroke, to bi trajalo godinama.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • aJOJ_1 29.09.2014.

    a JOJ, i on to ozbiljno priča. Čovjek kao da vjeruje u to što priča. Da može skinuti to šta kaže imao bi on brdo para i ne bi mu trebalo da se ovako blamira. Sramota za 24sata! Čuo sam neki dan za ovaj članak i nisam mogao povjerovati. Morao sam to sam pročitati. I dalje ne vjerujem. Idem još jednom pročitati. Nemreš bilivija kaj taj 24 objavi. Dajte malo više cijenite svoje čitatelje.

  • dudovsvilac 22.09.2014.

    koliko je mamić platio pajace? koliko vračari a koliko vraču?????????????

  • Sly_theKing 19.09.2014.

    di je sad ovaj karmer

Komentiraj...
Vidi sve komentare