Obavijesti

Sport

Komentari 117

Mikulaj: Nabrojio sam 17 uroka i 49 prokletstava na Dinamu...

Mikulaj: Nabrojio sam 17 uroka i 49 prokletstava na Dinamu...
7

Problem je i loša karma, a kad bih krenuo sve ‘skidati’ pojedinačno, trajalo bi godinama, kaže iscjelitelj Kristijan Mikulaj. Nabrojao je 49 prokletstava i 17 uroka

VIDEO

Čak 17 uroka i 49 prokletstava letimičnim pregledom Dinama i maksimirskog stadiona pronašao je iscjelitelj Kristijan Mikulaj. Najveći problem ipak je Dinamova karma.

- Puno gorčine i negativne energije ima oko kluba. Čini mi se da je karmičko prokletstvo počelo famoznim novčićem u Kupu velesajamskih gradova, kad su ga osvojili - rekao je Mikulaj.

Dinamo je igrao protiv Spartaka. U Brnu su izgubili 2-0, u Zagrebu istim rezultatom pobijedili. Pobjednika je tad odlučivao sudac bacanjem novčića. Igrači "modrih" počeli su slaviti prije nego što je novčić pao na pod, sudac je nasjeo i Dinamo je prošao dalje.

- Kratkoročno je bilo koristi, Dinamo je prošao i osvojio trofej te sezone. Dugoročno je to loša karma. Sad bi trebalo puno energije i volje kod ljudi koje vode klub da se to promijeni - dodao je Mikulaj.

Karma je vezana i uz ljude koji su trenutačno u klubu.

- Ćiro Blažević je dobar primjer, on uz sebe vuče pozitivnu energiju. U Dinamu je sad nema, tamo kao da se stvorila neka crna rupa koja sve pozitivno proguta. Pitanje je i koliko ima volje da se takvo stanje promijeni - rekao je poznati iscjelitelj i dodao:

- Prokletstva i loša karma utječu i na buduće generacije. Najveći su razlozi te loše energije financijska priča i osobni interesi. Ima i jako puno ljubomore u tom klubu. Pitanje je je li taj famozni novčić i Mamićevo prokletstvo.

Mikulaj je pokušao pomoći Dinamu, odnosno osloboditi ga loše karme i prokletstva.

- To najviše ovisi o ljudima u klubu, ne mogu bez njihove volje do kraja pomoći. ‘Očistio’ sam maksimirski klub koliko sam mogao, ali to je teško bez volje čelnika. Pročistio sam klub ‘u komadu’, jer da pojedinačno idem rješavati sva prokletstva, karmu i uroke, to bi trajalo godinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'