To je to što me zanima!

Milan Badelj: I ja sam trenutno nezadovoljan svojim igrama

"Trenutno sam nezadovoljan svojim igrama. Nadam se da će ta faza uskoro završiti. U ovom trenutku ne mogu napraviti ništa više nego dodati gas na treninzima"
Vidi originalni članak

U slabo je razdoblje upao hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj. Iako njegov HSV ne stoji loše na ljestvici Bundeslige, bivši veznjak Dinama ne pruža najbolje igre…

Njemački mu mediji u posljednje vrijeme dodjeljuju loše ocjene, a Kicker mu je čak nakon debakla protiv Hannovera (1-5) u prošlom kolu dao najgoru moguću šesticu. I trener Hamburžana Thorsten Fink je priznao da očekuje više od Badelja.

- Nije to više isti Milan kakvog smo upoznali na početku sezone - kazao je Fink za Hamburger Morgenpost.

Svjestan je toga i 24-godišnji hrvatski nogometaš.

- I ja sam trenutno nezadovoljan svojim igrama. Nadam se da će ta faza uskoro završiti. U ovom trenutku ne mogu napraviti ništa više nego dodati gas na treninzima - rekao je Badelj.

U njegovu je obranu stao kapetan momčadi, 29-godišnji branič Heiko Westermann.

- Na poziciji defenzivnog veznog Milan je jedan od najboljih igrača s kojima sam ikad igrao. On je dobar dečko i izaći će iz ove loše faze - poručio je Westermann.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Nebra 27.02.2013.

    vjerujem da je badelj naš najbolji zadnji vezni uvjerljivo što je i pokazao na početku sezone tak da sam siguran da će vratit formu

  • bbbdado 27.02.2013.

    I tebe je Mamić dobro uvalio

  • chelseaMG 27.02.2013.

    ma dići ćeš se miki. par tekmi i bit ćeš ko nov.

Komentiraj...
Vidi sve komentare