To je to što me zanima!

Milan Bandić: Ciboni ni lipe dok ne srede poslovanje

Čisti računi su preduvjet za novac od Grada. Od novog vodstva nismo dobili papire ni revizijske izvještaje, rekao je zagrebački gradonačelnik
Vidi originalni članak

Dok ne dođu računi, nema ni lipe Ciboni, odlučan je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. U srijedu su ga novinari pitali oko financiranja košarkaškog kluba Cibona.
- Čisti računi su preduvjet za novac od Grada. Od novog vodstva nismo dobili papire ni revizijske izvještaje, a ni dokumentaciju o prostorima koje iznajmljuju. Prije tjedan dana primio sam djelatnike. Puni su razumijevanja i neće ostati bez plaća. Nisu oni krivi za propuste uprave Cibone, kluba koji je nekad žario i palio - kazao je Bandić.
Upitali su ga i hoće li i Dinamu uskratiti novac.
- Koliko znam u Dinamu nema krimilala ni nedopuštenih radnji. Revizija je u Ciboni zbog nedopuštenih radnji. Dinamo posluje kao udruga građana, a ja kao počasni predsjednik nemam nikakvo pravo glasa. Neka institucije pravne države rade svoj posao, a ako se nešto dogodi i od Dinama ću tražiti račune - dodao je Bandić.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • proffy 22.09.2010.

    neznam ko mi je drazi , Bandic ili onaj ljigavac Mamic :D

  • MALDINI1899 22.09.2010.

    da da. ciboni ništa. a dinamu daj sve. navijam inače za Dinamo. ali ovo stvarno nije u redu. btw. nema on šta pričat o \'\'čistim računima\'\' nek prvo riješi stanje u Zagrebu, i nek više ode otkud je i došao, i ostavi Zagreb. i kad smo kod \'\' čistih računa\'\' neka kaže otkud mu onih nekoliko stotina tisuća kuna(možda i više). koje je potrošio u kampanji. a nije se znalo otkud su. -.-\"

  • nicijisin49 22.09.2010.

    Bandic je posljednji koji bi smio razgovarati o cistim racunima. Drzavno odvjetnistvo ga ne dira jer ga HDZ pazi kao malo vode na dlanu. Milan je s Kosor sklopio predizborni ugovor i izabrani zastupnici s njegove liste ce uci u postizbornu koaliciju s HDZ -om na mjestu HSLS-a koji je odustao od alianse s HDZ-om. No veliko je pitanje kojiko ce Bandiceva lista osvojiti glasova na predstojecim izborima i koliko ce to HDZ-u uopce pomoci. Nakon izbora Bandica cekaju teski dani i naplata nagomilanih vlastitih starih racuna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare