To je to što me zanima!

Milan će na ljeto pokušati dovesti Dimitra Berbatova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dimirtu Berbatovu nije previše pala cijena na europskom tržištu, kao što je i dalje pozamašan broj klubova zainteresiranih za njegove usluge
Vidi originalni članak

Dimitar Berbatov, 29-godišnji bugarski napadač, nije se osobito iskazao ove sezone u dresu Manchester Uniteda, makar je istina da na kontu ima 12 prvenstvenih pogodaka. No, trener Alex Ferguson je daleko više očekivao od Bugarina, kao i sam Berbatov.
- Ove sezone definitivno nisam igrao za pamćenje. Čak štoviše, rijetko sam bio u pravom svjetlu - prije nekoliko dana je izjavio igrač koji je prije Manchester Uniteda igrao u sofijskom CSKA, Bayeru iz Leverkusena, te Tottenhamu.
Unatoč tome Berbatovu nije previše pala cijena na europskom tržištu, kao što je i dalje pozamašan broj klubova zainteresiranih za njega. S pouzdanim informacija tako, navodno, barataju neki talijanski mediji, koji su najavili da bi tijekom ljeta Milan mogao krenuti u pokušaj ispunjenja posla, a taj je dolazak Berbatova na San Siro.
Milan se ove sezone nije iskazao u napadačkom smislu, a posebno je podbacio Nizozemac Klaas-Jan Huntelaar, koji je u Milan došao iz Reala. S obzirom na česte ozljede Pata i Borriella, te sve starijeg Pippa Inzaghija, nije čudo da Milan traži kvalitetno pojačanje(a) u napadu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • lautas 19.04.2010.

    pa jesu li oni normalni ,pa tek mu je 29god !

  • boys 19.04.2010.

    na slici izgleda koda balet pleše

  • milangirl86 19.04.2010.

    Tapija!! Koji K....!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare