To je to što me zanima!

Milan igrao, United zabijao a Ronaldinho kao nekad...

Ronaldinho je bio glavni pokretač svih Milanovih akcija, igrom je podsjetio na najbolje dane iz Barcelone kada je bio i najbolji igrač na svijetu
Vidi originalni članak

Na prepunom San Siru, Milan je doživio 3-2 poraz od Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka. Iako je talijanska momčad nadigrala Engleze, Otok slavi i prolaz u četvrtfinale praktički je riješena stvar. Prvih 45 minuta Ronaldinho je bio glavni pokretač svih akcija Milana, igrom je podsjetio na najbolje dane iz Barcelone kada je bio i najbolji igrač svijeta. U nastavku je također bio najaktivniji Rossoner. Ako će ovako nastaviti Dunga će ga morati zvati na SP. Već u 3. minuti Brazilac je zabio fenomenalan gol iz voleja s ruba kaznenog udarca. Manchester je olako gubio lopte, a u kontrama Milan nije iskoristio dobre prilike pa ih je stigla kazna. Na centaršut Fletchera Scholes je opalio desnicom, fulao je loptu, ali se ona odbila od lijeve noge i ušla u gol u 36. minuti. Nastavila se dominacija Talijana i u drugom dijelu, Ronaldinho je driblao i po dvojicu, dijelio lopte, iznuđivao slobodne udarce, a onda je na scenu stupio Rooney i potvrdio da igra u životnoj formi. U 66. je zabio glavom, a potom i u 74.minuti i iz 'ničega' United ima dva gola 'fore'. Poraz je samo ublažio Seedorf prekrasnim golom petom, pet minuta prije kraja. Uzvrat se igra 9. ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • klakdk 17.02.2010.

    taj milan nema kvalitetu.ronaldinho nemoze sam.a ostali nisu bas za nist.

  • user_27152 17.02.2010.

    Ronaldihno je zakon

  • rodbina 17.02.2010.

    ronaldinho me oduševio.igrao je fenomenalno,ali ne možeš napisati da je zaio prekrasan gol kada je to bio zapravo odbijanac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare